2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست

کلا چرا باید تو هر کاری دخالت کنن این منصوریان ها

هرچی میشه دخالت میکنن  بازیگر ورزشکار و...حاشیه رو دوسدارن

توهین هادی ساعی هم خوب نبود

همش بخاطر اینکه مشهور بشن اینکارارو میکنن

همشون رو میگم

کی گفته قراره بی سواد باشه مگ شما از ترم 1 میری مطب میزنی؟باید حالا حالا درس بخونه و جون بکنه فقثط و ...

اون خواهرا نه حمایت شدن نه کسی پشتشون بوده نه حتی خانواده خوبی داشتن

حالا تو ورزش فوق العاده ان

کلی طلای اسیایی و جهانی دارن

هادی ساعی نباید در این حد خودشو نادون نشون میداد

گفت کل خانوادشونو بگردی ی دیپلمه نیست

اخه طعنه خانواده اونم از یه ادم به این معروفی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخوننمنتها کشور ما زیادی بی ...

چیز عادی وجود نداره  مدال گرفتن ربطی به درس نداره نمیشه هم خدا رو بخواد خرمارو 

کشورای پیشرفته تو همچی پیشرفت دارن بوقتش واسه شاگردهای دیگشون هم ارزش قائل میشن اینجا میشه پارتی بازی 

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
من ندیدم کشورهای دیگه ورزشکار بی سوادو بکن پزشک و جون بچه هاشون و بدن دستش

اینو من نمیگما محمد اکبرپور از اساتید دانشگاه استنفورد میگه 

۶۰ درصد دانشگاه های آمریکا مدال آوران المپیکی رو در رشته دلخواه‌شون بدون آزمون میپذیرن.

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
به منصوریان بگن چشم شما اول دیپلم تجربی بگیر بعد بیا راجب انتخاب رشته تو دانشگاه هم صحبت میکنیم

به مبینا هم بگن چشم تو اول دیپلم و تجربی و با معدل بالا بگیر بعد کنکور بده بعد اگه رتبه ات به زیست خورد بیا پزشکی 

درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخوننمنتها کشور ما زیادی بی ...

منصوریان انگار گفت خب منم خیلی دوستدارم دندون پزشک بشم با حقوق خوب دندونام درست کنم راحت و خوب شیک برم مطب بیام سختی نکشم کلیپش هست تو گوگل

اون خواهرا نه حمایت شدن نه کسی پشتشون بوده نه حتی خانواده خوبی داشتنحالا تو ورزش فوق العاده انکلی طل ...

من از حرف ساعی دفاع نمیکنم اصن 

میگم باید از شاگردش دفاع کنه اما چرا اینجوری صحبت کرده رو باید ببینم منصوریان چی گفتن ک کلا در جریانش نیستم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اینو من نمیگما محمد اکبرپور از اساتید دانشگاه استنفورد میگه ۶۰ درصد دانشگاه های آمریکا مدال آوران ال ...

پزشکی فرق داره با هر رشته ای

شما خودت بچه ات و ببر پیش همین مبینا وقتی پزشک شدمختاری

۵ تا مدال طلا آوردن هیچی نیستن؟😂 تو یه خانواده درب داغون بتونی به این مقام برسی کم چیزیه؟؟؟؟

از نظر شخصیتی

جایگاه خودشون رو حفظ نمیکنن و تو هر سوراخی نوک دماغشون رو فرو میکنن

سرشار از ادعا و در عین حال پوچ

مشکلات و سختی رو همه دارن ولی اینا کردنش چوب دو سر طلا، هر جا کم میارن میگن ما بدبخت بیچاره بودیم

این رفتاراشون بی ارزششون کرده 

چطور تا قبل از برنامه ی ماه عسل اینطوری نبودن؟ همین ک خارج از ورزش اسمی ازشون برده شد شروع کردن به اظهار نظر تو هر جایی

از نظر شخصیتیجایگاه خودشون رو حفظ نمیکنن و تو هر سوراخی نوک دماغشون رو فرو میکننسرشار از ادعا و در ع ...

شاید کارشون اشتباه باشه که تو هر کاری نظز میدن 

ولی با پدیده مخالفت با مبینا صد درصد کل ایران موافقن

من از حرف ساعی دفاع نمیکنم اصن میگم باید از شاگردش دفاع کنه اما چرا اینجوری صحبت کرده رو باید ببینم ...

وقتی در جریانش نیستی چرا حرف میزنید ؟

واقعا نمی‌فهمم چرا دفاع میکنید مگه بقیه بچه های کنکوری آدم نیستن مگه زحمت نمیکشن مگه سه سال افسردگی نمی‌گیرن 

من آدمی هستم که بخاطر درس افت فشار گرفتم استرسی شدم اظطراب دارم شب نمی‌خوابم دستام میلرزع افسردگی گرفتم 

چرا باید یکی دیگه جامو بگیره ؟؟؟؟

چیز عادی وجود نداره مدال گرفتن ربطی به درس نداره نمیشه هم خدا رو بخواد خرمارو کشورای پیشرفته تو همچ ...

عزیزم اتفاقا خیلیم عادیه 

تو ایران فقط غیر عادیه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
2810