2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
منصوریان هم خودشو بی ارزش کرد و با اظهار نظر تو موضوعی که ربطی بهش نداشت هادی چوپان درست میگف که نمی ...

چطور ربطی بش نداره، اونم مدال آوره.

مبینا زپرتی ک فقط ی برنز گرفته اینجوری واسمون دم در اورده اون بیچاره ک بقول خودش ی گونی طلا داره.

واقعا بی عدالتیه محضه

درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخوننمنتها کشور ما زیادی بی ...

من ندیدم کشورهای دیگه ورزشکار بی سوادو بکن پزشک و جون بچه هاشون و بدن دستش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهران منصوریان خیلی چندش و نچسبن منم بدم میاد ازشون، یه چیز دیگه ام هستن که اینجا نمیتونم بگم

بگو 

بهرحال هر کسی ک تمام تلاششو میکنه تا خودشو از شرایط سخت نجات بده قهرمانه یه پدر معتاد ک ولشون کرده به سختی و کلفتی تو خونه مردم زندگیشونو گذروندن و خرج مادرشونو هم دادن و ورزش رو هم ادامه دادن و ملی پوش شدن مدال طلای جهانی دارن از قهرمانی جهانم هم این همه تلاش با ارزشتر از همه اون مدالهاشونه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ای بابااااااین منصوریان ها هم هیچی نیستن تهشواقعا بی سواد و جو گیرن

۵ تا مدال طلا آوردن هیچی نیستن؟😂 

تو یه خانواده درب داغون بتونی به این مقام برسی کم چیزیه؟؟؟؟ 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
من ندیدم کشورهای دیگه ورزشکار بی سوادو بکن پزشک و جون بچه هاشون و بدن دستش

کی گفته قراره بی سواد باشه مگ شما از ترم 1 میری مطب میزنی؟

باید حالا حالا درس بخونه و جون بکنه فقثط ورودش اینجوریه

لیاقت نداشته باشه انقد میمونه تا بپوسه تو ترم 1

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
منم بگم چی گفته؟😐مبینا هم خودشو هم مدالشو خیلیییی بی ارزش کرد

حالا دیگه دکترا میخونه فردا باید کلی جنازه تحویل بگیریم

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخوننمنتها کشور ما زیادی بی ...

جدی می‌فرمایید ؟

آره عادیه ولی تو رشته ورزشی خودش نه هر رشته ای که دلش بخواد 

منم تجربی هم کلی هم مدال های استانی دارم باید برم دندون بخونم ؟

تو کشور های پیشرفته برای ورود به دانشگاه فقط کنکور ملاک نیست همه ی کسانی ک کنکور میدن هم مدال های فرهنگی هم هنری هم ورزشی هم علمی شون لحاظ میشه همهههههه ی افراد ولی کشور ما ک ورود به دانشگاه فقط بر ملاک کنکوره پس باید کنکور بده و وارد شه همون سهمیه ای هم تهش کنکور میده 

بله قبل مدال المپیک زنش و با دو تا بچه طلاق داد با یه دختر جوون ازدواج کرد حدودا پانزده سال پیش فکر ...

چه بد 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
کل ایران به درخواست احمقامه مبینا اعتراض کردنشهربانو هم گفت منم ی گنی طلا دارم خب منم برم دندون پزشک ...

به منصوریان بگن چشم شما اول دیپلم تجربی بگیر بعد بیا راجب انتخاب رشته تو دانشگاه هم صحبت میکنیم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کل ایران به درخواست احمقامه مبینا اعتراض کردنشهربانو هم گفت منم ی گنی طلا دارم خب منم برم دندون پزشک ...

واقعا چندشه هادی ساعی 

با خواهرش برای خودشون امپراتوری راه انداختن 

نگاه نکنید جلوی دوربین بیرون خیلی بدترن 

کی گفته قراره بی سواد باشه مگ شما از ترم 1 میری مطب میزنی؟باید حالا حالا درس بخونه و جون بکنه فقثط و ...

به هر حال درسش  که به گفته دوستانش تعریفی نداشته پس حتما لیاقتشم  نداره

2810