دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهران منصوریان خیلی چندش و نچسبن منم بدم میاد ازشون، یه چیز دیگه ام هستن که اینجا نمیتونم بگم
بگو
بهرحال هر کسی ک تمام تلاششو میکنه تا خودشو از شرایط سخت نجات بده قهرمانه یه پدر معتاد ک ولشون کرده به سختی و کلفتی تو خونه مردم زندگیشونو گذروندن و خرج مادرشونو هم دادن و ورزش رو هم ادامه دادن و ملی پوش شدن مدال طلای جهانی دارن از قهرمانی جهانم هم این همه تلاش با ارزشتر از همه اون مدالهاشونه
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
درخواست مبینا ی چیز عادیه حتی تو کشورای پیشرفته هم همینه و بورس میشن درس بخوننمنتها کشور ما زیادی بی ...
تو کشور های پیشرفته برای ورود به دانشگاه فقط کنکور ملاک نیست همه ی کسانی ک کنکور میدن هم مدال های فرهنگی هم هنری هم ورزشی هم علمی شون لحاظ میشه همهههههه ی افراد ولی کشور ما ک ورود به دانشگاه فقط بر ملاک کنکوره پس باید کنکور بده و وارد شه همون سهمیه ای هم تهش کنکور میده