2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه غلطا ، حالا این که سواد داره چرا انقدر بیشعوره؟!

خیلی بد گفت

گفت من شرایط اینارو میدونم خبر دارم هیچ کسی تو خانوادشون سواد نداره

بعد الهه جواب داد اره ما درس نخوندیم ما با پول کارگری مادر و خواهرمون بزرگ شدیم کسی پشتمون نبود تنهایی بالا اومدیم

هیچ خوشم نمیومد از این خواهرا ولی طرز حرف زدن ساعی خیلی بد بود اصلا در شانش نبود

افتخار کشورن دلیل نمیشه به نوع زندگی ای که داشتن توهین کرد

اون بله، به کسی ربطی نداره 

من در کل گفتم که شخصیت های جالبی نیستن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
😐😐😐کجا کامنت گذاشتی برای من لایکم نکردم؟ناراحتی نیا وقتی میشناسی

من اینستا ندارم و نمیدونم چی گفتن وچی شنیدن ولی می‌دونم خواهران منصوریان هم خیلی جو گیر شدن .همیشه وقتی میبینمشون یه ضرب المثل معروف میاد تو ذهنم که معنی همون حرف ساعی رو میده

اینا ورزشو به عن کشییدن🥴

دختر خوشرو بانمک     توهین ممنوع.                                                                               از هیچی نترس چون ما خودارو داریم 😍
اتفاقا خانم منصوریان در کمال ادب حرف زد حتی به مبینا هم چیزی نگفته بود فقط اومد گفت من دندانپزشکی می ...

مدالای منصوریان از کل هیکل مبینا سنگین تره

میخندم به وجود پوچتون ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

حالا من کاری به این ماجرا ندارم

ولی اصلا از خواهرای منصوریان خوشم نمیاد خیلی تو همه چیز دخالت میکنن و میخوان دیده بشن و به چشم بیان،نمیتونن سرشون رو بندازن پایین ورزششون رو بکنن تو همه چیز باید خودشونو وارد کنن😐

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
هادی،ساعی فکر کردید کیه؟بچه شهر ری بود اومد واسه خودش کسی شد زنش و دو تا بچه اش،و ول کرد دوباره ازدو ...

جدی میگی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

تا ماهواره رو روشن می‌کنی خواهران منصوریان بهت حمله میکنن با قرص لاغری و واحد توی ترکیه😑

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
2810