2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
بابایی نداشته که مثل پدر مبینا به زور دیپلم براش بگیره

اینم بخشی از سرنوشتش بوده

خداروشکر ک الان موفقه و موفقیتش نتیجه تلاش خودشه

با درخواست مبینا هم موافقت نشده و فقط میتونه تو یکی از شتاخه های تربیت بدنی بدون کنکور شرکت کنه مثل بقیه دنیا

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابایی نداشته که مثل پدر مبینا به زور دیپلم براش بگیره

اینم بخشی از سرنوشتش بوده

خداروشکر ک الان موفقه و موفقیتش نتیجه تلاش خودشه

با درخواست مبینا هم موافقت نشده و فقط میتونه تو یکی از شاخه های تربیت بدنی بدون کنکور شرکت کنه مثل بقیه دنیا

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دقیقا دیدم چقدر پزشک ها بی سواد شدن نمونه ی امسال ایشونه 😂😂بابا بشنو و باور نکن اینا سیکل هم ندارن ...

اره میدونم کنتور که نمیندازه😎

ریا نشه  منم رتبه ی دوم مهندسی شریف بودم 🤪

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
اینستاگوگلم هستخیلی پیجام گذاشتن هادی ساعی رو از اینستا سرچ کنید سخنان گهربارش میاد

ممنون 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
والا خاندانش میشن فامیلای همکار شوهر من تو عروسیاشون ک رفتیم یکیشون خلبان بود اون یکی پزشک بود یکی د ...

جدی پس چی میگفت به منصوریان من فقط زندگی خودشو ک میگفت فهمیدم چون پدرش ولشون کرده نتونستن درس بخونن ولی خب الهه بعدا اوضاع مالیشون بهتر شده ادامه داده درسشو خونده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اره میدونم کنتور که نمیندازه😎ریا نشه منم رتبه ی دوم مهندسی شریف بودم 🤪

ای بابا منم که دیگه انقد ازم درخواست شده تو دانشگاه های معتبر ایران موندم کدومو برم 

امسال هم رتبه اول کنکور من شدم دیگه دیدم حسن زاده هست گفتم اسم اونو بنویسند اول 😐

دلیل حمله به ساعی نعمت زاده و دبیر معلومه حمایت از منصوریان ها هم معلومه فقط و فقط سیاسی وگرنه این حرفا همش بهونه است کسی هم قرار نیست الکی بره پزشکی و مدرک بهش بدن و مطب بزنه، طبق نظرات خیلیها دنبال عقده گشایی سیاسی هستن وگرنه اصلا کاری با درخواست یا حرفای این افراد ورزشکار ندارن

جدی پس چی میگفت به منصوریان من فقط زندگی خودشو ک میگفت فهمیدم چون پدرش ولشون کرده نتونستن درس بخونن ...

پس الهه منصوریان الان حق داره بره پزشکی بخونه

المپیک اسیایی رشته ووشو داره و هر سه خواهر طلاشو دارن💃🏻

هادی ساعی هم هم خودشو هم شاگردشو بی ارزش کرد

چاره ای نداشت جز اینکه طعنه خانواده بدبخت و اینکه نتونستن درس بخونن بزنهیا اینکه همه چیزو سواد بدونه ...

اگر درست خونده باشید عرض کردم نوع ادبیات انتخابی ایشون اصلا موجه و درست نبود. چون به جای خود فرد به خانواده فرد اشاره شد

در خصوص نحوه اعتراض خانم منصوریان هم متاسفانه باید بگم اگر ایشون خودشون رو یه فرد ملی و سطح بالا می دونن هرگز نباید روش تحقیر و تمسخر رو که ویژه افراد سطح پایین هست انتخاب می کردند. مثل بقیه مدال آوران محترمانه اعتراض می کردند. خیلی معقول نیست که بگیم ایشون چون اسم نبردن کارشون درست بوده. در این مقطع چه کسی بجز مبینا درخواست پزشکی داشته که بگیم با این نبوده با اون یکی بوده!!!

وقتی می خواهیم نقد کنیم نباید جبهه گیری داشته باشیم که نقد هم شکل خصومت به خودش نگیره و کاربردی باشه. چون این نوشته های من و شما و بقیه رو خود این افراد هم می بینند.

2810