2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
چیزای دیگه رو با اروپا مقایسه میکنیم برمیخوره که اینجا ایرانه قوانین خودشو داره چرا با اونور مقایسه ...

من اینو گفتم چون بعضی کاربرا گفتن هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن

خواستم بگم اتفاقا همه جا همینه 

ایران فقط استثناییه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اینو من نمیگما محمد اکبرپور از اساتید دانشگاه استنفورد میگه ۶۰ درصد دانشگاه های آمریکا مدال آوران ال ...

اونجا اصلا چیزی به اسم کنکور به شکل کشور ما وجود نداره که کل کشور باهم رقابت کنن. اونا دانشگاهی و ایالتی رقابت میکنن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منصوریان انگار گفت خب منم خیلی دوستدارم دندون پزشک بشم با حقوق خوب دندونام درست کنم راحت و خوب شیک ب ...

به نظر من فقط کسی که فشار درس و استرس و پروسه جانکاه کنکور رو تحمل نکرده باشه خیلی راحت پزشکی رو حق نعمت‌زاده می‌دونه🤧

چون اگر از لحاظ روانی سلامت باشه و  حتی اگر یه لحظه توی منگنه کنکور قرار گرفته باشه عمرا به این بی‌عدالتی مضحک راضی بشه🚶‍♀️

عق واقعا چرا همچنان بعضیا از مبینا دفاع میکنن بابا تلاششو کرده تو تکواندو مدالشم گرفته جایزشم گرفته دیگه چ ربطی داره به درس و پزشکی 

هرکی مختاره راهشو انتخاب کنه کسی مجبورش نکرده درسو ول کنه بره سمت ورزش استعدادوعلاقه بوده 

ورزشکارم ورزشکارای قدیم بی ادعا و متواضع 

واقعا این نسل جدیدا خیلی اماده خور و متوقع شدن 

من اصلاً موافق نیستم که مبینا پزشکی قبول شه عزیزم چون جون آدم الکی نیستاما شما گفتی هیچ کشوری اینکار ...

خب بعضی مدال آورامون بعد مدال گرفتن رفتن اقامت یه کشور دیگه رو گرفتن از ایران رفتن بخاطر شرایط بهتر اونجا مبینا هم میتونه بره انتخاب خودشه اگر براش پزشکی مهمه

اگر ورزش وملی پوش بودن براش اهمیت داشت انتخابشم همون ورزش بود دیگه 

الویتش فرق داره فقط خواسته مدال بگیره تا این خواستشو بگه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تو ایران چی عادیه عزیز من؟شما چرا اینجارو با کشورهای دیگه مقایسه میکنی اخه چیه کشور ما مثل بقیه به د ...

من اینو گفتم چون بعضی کاربرا گفتن هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن

خواستم بگم اتفاقا همه جا همینه 

ایران فقط استثناییه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
منصوریانم اگه پدرش پول میداد نمره هاشو میخرید دیپلم تجربی میداشت

حالا ک نداده

بلخره هرکی ی سرنوشتی داره

منم بخاطر اینکه بابام پول نداشت نتونستم برم دانشگاه آزاد

خب حالا چیکار کنم؟ بگم هرکی رفته کوفتش بشه

بیخیال بابا

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دوسدارم صحبت میکنم میتونی جلوم بگیریبعدم چه ربطی داره من حرف ساعی رو میگم ولی درخواست مبینا عادیه ای ...

اگه خونده بودی این طرز حرف زدنت نبود عزیزم 

نه متاسفانه جلوی آدم های بی سوادی مثل شما رو نمیشه گرفت و میتونی صحبت کنی تا بقیه هم به عمق سوادت پی ببرن 

اگه حتی تو کنکور یک بار هم شرکت میکردی حاضر نبودی بقیه با سهمیه قبول بشن خودت نه 

محض اطلاعت منم رتبه یک شدم حالا که اینجوریه 

دیگه ریپ نکن چون نمی‌خونم حرف زدن باهات بیخوده

ایران و با آمریکا مقایسه میکنید🙄😐؟اونجا مگه به خاطر کنکور بچه های مردم افسردگی و هزار تا گرفتاری م ...

😂😂 

حالا اگه همین امریکا نمیذاشت مدال آوران المپیکش تو رشته‌ی دلخواهشون درس بخونن ما باید ازشون درس میگرفتیم و مثل همونا عمل میکردیم

من خودم مخالف قبولی بدون کنکور نعمت زاده تو دانشگاهم عزیزم

جون آدم الکی نیست .هرجا از دنیا بخوای تیغ جراحی بگیری دستت باید سختی بکشی چه ایران چه امریکا

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
به مبینا هم بگن چشم تو اول دیپلم و تجربی و با معدل بالا بگیر بعد کنکور بده بعد اگه رتبه ات به زیست خ ...

قبولش ک نکردن

من نمیدونم مردم چرا الکی حرص میخورن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
به نظر من فقط کسی که فشار درس و استرس و پروسه جانکاه کنکور رو تحمل نکرده باشه خیلی راحت پزشکی رو حق ...

بله پس چی 

اونایی که میگن بره بدون کنکور بهترین دانشگاه پزشکی بخونه نه زحمت و استرس درس خوندنو کشیدن نه تو زندگیشون تلاشی کردن بفهمن استرس یعنی چی؟ یه سال یا چند سال عقب افتادن یعنی چی؟ عادت کردن مفت همه چی برسه براشون 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
ایشون به عنوان رئیس فدراسیون چاره ای نداشت جز اینکه حاشیه ای که برای مدال آورش ایجاد شده رو جمع کنه. ...

چاره ای نداشت جز اینکه طعنه خانواده بدبخت و اینکه نتونستن درس بخونن بزنه

یا اینکه همه چیزو سواد بدونه و بگه بی سوادا نباید تو هیچی نظر بدن

اصلا اصلا این حرفا در شان هادی ساعی نبود 

شهربانو هم حق داشت اعتراض کنه اعتراضشم توهینی داخلش نبود اصلا اسمی نبرد فقط گفت بمنم سهمیه بدین منم طلا دارم

ارهدقیقابعدش گفت داداشم چن ساله میخونه برای کنکور هنوزم پشت کنکوره...

حرف ساعی اگر فهمیده چی میگه منصوریان ته ته بی شعوری بوده ک تو حرف نزن شما و کل خاندانت یه مشت بی سوادین🤯💔😨

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2810