2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
اخه همه فهمیدن فقط نی نی سایتیا خبر ندارنبه خواهران منصوریان توهین کردبعدم الهه منصوریان جوابشو با ی ...

بین این خواهرا همین الهه سعی کرده که سطح خودش رو به عنوان یه چهره شناخته شده بالاتر ببره و رفتارش مقبول تر از دو خواهر دیگه هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خونده بودی این طرز حرف زدنت نبود عزیزم نه متاسفانه جلوی آدم های بی سوادی مثل شما رو نمیشه گرفت و ...

احتمالا خودش سهمیه ایه مفت رفته نشسته رو صندلی دانشگاه 

اصلا به کسی که واقعا زحمت کشیده رتبه ی خوب اونم بهشتی اورده نمیخوره 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
از نظر شخصیتیجایگاه خودشون رو حفظ نمیکنن و تو هر سوراخی نوک دماغشون رو فرو میکننسرشار از ادعا و در ع ...

گ... چه ربطی به شقیقه داره؟ خوشت بیاد ازشون یا نه، ولی این موردو راست گفته. اگه بحث مداله خوب اونم گرفته، اگه بحق خواسته هست اون پزشکی خواسته این دندونپزشکی میخواد، حالا شما چرا بهت فشار اومده؟ من این چندخواهر رو نه میشناسم نه درگیر و پیگیرشونم ولی حرف بی ربطی نزدن.  ماجرای یه بوم و دوهواست؟ مدال اون خانم مداله مال اینا چیه؟ درخواست اون خانم حقشه مال اینا نیست؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
من اینو گفتم چون بعضی کاربرا گفتن هیچ جای دنیا این کارو نمیکننخواستم بگم اتفاقا همه جا همینه ایران ف ...

مبینا هم تو ایرانه دیگه 

باید طبق قوانین ایران پیش بره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینو گفتم چون بعضی کاربرا گفتن هیچ جای دنیا این کارو نمیکننخواستم بگم اتفاقا همه جا همینه ایران ف ...

بله جاهای دیگه هست ولی مقایسه کردنش با اینجایی که ما زندگی میکنیم واقعا نامردیه اینجا هیچی سرجاش نیست اگه وضعیت جون هامون رو به پیشرفت بود بدون هیچ تبعیض همه دنبال رویا هاشون بودن و دولت ازشون حمایت میکرد هیچکس بخاطر این موضوع ککش نمیگزید تازشم تشویقشم میکردیم

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
اگه خونده بودی این طرز حرف زدنت نبود عزیزم نه متاسفانه جلوی آدم های بی سوادی مثل شما رو نمیشه گرفت و ...

محض اطلاعت شما اول ریپ زدی

خوش باشی با توهماتت

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
گ... چه ربطی به شقیقه داره؟ خوشت بیاد ازشون یا نه، ولی این موردو راست گفته. اگه بحث مداله خوب اونم گ ...

دقیقا 

اگه بحث مدال اوری باشه اونا که چندتا چندتا اوردن پس چرا نذاشتن برن رشته ی دلخواهشونو تو بهترین دانشگاه های دولتی بخونن؟ 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
احتمالا خودش سهمیه ایه مفت رفته نشسته رو صندلی دانشگاه اصلا به کسی که واقعا زحمت کشیده رتبه ی خوب او ...

دقیقا دیدم چقدر پزشک ها بی سواد شدن نمونه ی امسال ایشونه 😂😂

بابا بشنو و باور نکن اینا سیکل هم ندارن نه برسه شهید بهشتی بنده خدا از شهید بهشتی فقط اسمشو شنیده 

حرف ساعی اگر فهمیده چی میگه منصوریان ته ته بی شعوری بوده ک تو حرف نزن شما و کل خاندانت یه مشت بی سوا ...

والا خاندانش میشن فامیلای همکار شوهر من تو عروسیاشون ک رفتیم یکیشون خلبان بود اون یکی پزشک بود یکی دیگه سردار بود  

بابایی نداشته که مثل پدر مبینا به زور دیپلم براش بگیره

من شنیدم مبینا هم دیپلم نداره ینی میگی داره ؟

بهرحال شرایط درس خوندن مبینا براش فراهمه چون از نظر خانوادگی اونقدرام چالش نداشته و همه چی اقریبا فراهم بوده خودش رفته ورزش میتونست درسشو ادامه بده خب خودش نخواسته 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2810