2777
2789
عنوان

تاپیکم در مورد همسر دوم شدن ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 63 پست

مبارکه عزیزم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چه شریف میخای از راه نرسیده حق زن قبلیو بچه هاشو بزنه به اسم شما و خونه دارت کنه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش، مطمئن باش ،مطمئن باش اون مرد دروغ گفته بهت، در ضمن چون ایشون بچه ی شر می خواد بهش اجازه ی ...

بچه بیشتر

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

ایشون برای چی بشما گفته میخوام ازت بچه داشته باشم !مرد هولیه گناهو برای خودت نخر بزار بره پی زنش ..مرد هول با شما هم ازدواج کنه چشش باز میره سمت یکی دیگه به اونم میگه میخوام ازت بچه داشته باشم وهمین عیبی که روی زنش گذاشته جوره دیگه روی شماهم میزاره

وای چه طور دلت میاد خدا تقاصشو با یه چیز دیگه میگیره ازت مریضی چیزی حالا ببین مگه شوخیه آه یه آدم

عزیزم گفت همسرم راضیه میبرم پیشش ببین که میگه خودش بهت چون دوسم نداره ازمن خسته شدت

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

آخه خودت حاضری واسه زاییدن باهات ازدواج کنن بعد ینی حتما باید بچه بیاری وگرنه باید فلنگو ببندی بعدشم فکر کردی چقدر آینده ی بچه هاتو تباه میکنی از یخ پدر بی مسئولیت خودخواه خودشیفته خیانت کار اونم تو زندگی با هوو و بچه های هوو میخوای بچه بیاری میخوای دوتا بچه رو بدبخت کنی واسه خونه مطمئن باش شرط میکنه اول بچه بعد خونه 

کارت اشتباهه هم به خودت هم به اون خانواده آسیب می رسه 

برای پول زندگی خودت و اون خانواده رو بهم نزن 

زن دوم همیشه منفوره 

همه جا با دست نشونت می دن 

آه خیلیا پشتته 

موج منفی زیادی برات میاد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
نه ولی میخواستم نظر بقیه رو هم‌بدونم

تو خودت باورت شده برای دوتا بچه ی دیگه می خواد زن بگیره، ببین چشم بسته بهت میگم ، عین مرد دو سال دیگه کارت به طلاق میکشه، حالا طلاق عیبی نداره، مهم نیست اما آه و ناله ی زن اولش و آبرویی که پیش داماد و فامیلش رفته دامن شوهرش و تو رو میگیره و تا آخر عمرت زندگیت سیاه میشه، بیخیال این مرد بشو، بابا حق الناس تو این دنیا قصاص داره

چه شریف میخای از راه نرسیده حق زن قبلیو بچه هاشو بزنه به اسم شما و خونه دارت کنه؟

گفت حق هیچکس پایمال نمیشه برای همشون خونه خریده تو رفاه کاملن 

گفت خیالت و راحت میکنم ضرری بهشون وارد نمیشه 

بهت قول صد در صد میدم یه روز پاش و میخوری . 

اگه یکی با خودت این کار و میکرد راضی بودی؟

کجای قرآن به همچین مساله ای اشاره شده؟ اگه اخلاقی بود یه آیه در این باره نازل میشد. 

تو خودت باورت شده برای دوتا بچه ی دیگه می خواد زن بگیره، ببین چشم بسته بهت میگم ، عین مرد دو سال دیگ ...

گفت با رضایت زن قبلم میخوام‌ازدواج کنم و همه میدونن