2777
2789
عنوان

تاپیکم در مورد همسر دوم شدن ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 63 پست
بهت قول صد در صد میدم یه روز پاش و میخوری . اگه یکی با خودت این کار و میکرد راضی بودی؟کجای قرآن به ه ...

همه جای قران گفته زن اول راضی باشه مشکلی نیست

و اینکه دستش به دهنش برسه

خوبه همه اماما و پیامبرمونم اینکارو کرده 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
گفت حق هیچکس پایمال نمیشه برای همشون خونه خریده تو رفاه کاملن گفت خیالت و راحت میکنم ضرری بهشون وارد ...

مردا وقتی هورموناشون می‌ره بالا از این زرا زیاد میزنن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن کاری ب اوار شدن و نشدن ندارم 

فقط بدون تو فرقت با ی ج.ده پولی چیه دقیقا ؟

تو هم برا اسایش و پول و .... داری با ی مرد متاهل هم بستر میشی حالا از نوع اسلامیش 

خیال خودتو خوش نکن 

بچه بیشتر

اصلا به آینده ی بچه هات فکر کن اونا چه گناهی کردن تو هوو داری و از همچین پدری دنیا بیان من همسرم مادرش هوو داشته ینی مادر شوهرم هوو داشته خود شوهرم و تمام خواهر و برادراش مشکلات روانی دارن و هیچ کدوم سالم نیستن دلیلشم ناسالم بودن پدر از نظر روانی  و وجود هوو تو زندگی مادر بوده بلین تا نسل ها بعد خودتو خراب میکنی تا چند نسل مثلا پسر منم تاوان اون کار پدر شوهرمو داره پس میده چون مشکلات روانی شوهرم اونو هم داره تغییر میده  

چی بگم اینجادگه دیوونه شدیم

بجا اینحرفا برو‌تاپیکارو بخون حرف درنیار 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
همه جای قران گفته زن اول راضی باشه مشکلی نیستو اینکه دستش به دهنش برسهخوبه همه اماما و پیامبرمونم ای ...

شما از کجا میدونی زن اولش رضایت داره؟ فقط چون مرده بهت گفته ؟ 

تازه شاید به صلابه ش کشیده که میگه برو زن بگیر. مرد خوب و کی حاضره با کسی قسمت کنه؟ 

گفت حق هیچکس پایمال نمیشه برای همشون خونه خریده تو رفاه کاملن گفت خیالت و راحت میکنم ضرری بهشون وارد ...

يعني تو سال ٢٠٢٤ هنوز اين حرفا خريدار داره؟؟عزيزم خودت داري گول ميزني

قصد ايشون فقط حقه بازيه كه متاسفانه خيلي زودباوري

طلاق ميگرفت مجرد بود بله 

تو دنيا امروز چند همسري منسوخ شده

از سرايت انواع بيماريهاي مقاربتي نميترسي؟؟ميدوني چه خطراتي در كمين شما هست؟

گفت با رضایت زن قبلم میخوام‌ازدواج کنم و همه میدونن

با رضایت آره درسته 

ولی خبر داری چه خون ها تو دل اون زن کرده چه بلاها سرش آورده که راضی شده 

نکنید 

خوشبخت نمیشینا این حرفم داشته باش یک روز با چشم گریون تاپیک می‌کنی از پشیمونی 

زن مرد متأهل نشو که نه خدا رو خوش میاد نه بنده 

یک لحظه خودتو بذار جای اون زن که چی به سرش میاد ببینه شوهرش کنار یکی دیگست قتل که گرفتن جون آدما نیست 

اینقدر خدا زده و گشنه شدی که تن بدی به این ازدواج ها 

عزیزم گفت همسرم راضیه میبرم پیشش ببین که میگه خودش بهت چون دوسم نداره ازمن خسته شدت

تو هم باورت شد،

از شوهرش متنفره، ولی آبرو که داره، بچه هاش روح و روان که دارن!!! غلط کرده که گفته، از روی ناچاری چون طلاقش نده گفته باید بگه راضیه. اما راضی نیست

اما خوبه برو زنش بشو. بعد دوسال حداقل تو این سایت آینه ی عبرتی برای زنانی بشی که به حق الناس و خدا اعتقاد ندارن. حتما  زنش بشو، چون بعضی ها اصلا به تقاص حق الناس اعتقاد ندارن، تا موارد شما زیاد نباشه، از چی زنان به تقاص پی ببرن.بعضی ها باید تجربه کنند

همه جای قران گفته زن اول راضی باشه مشکلی نیستو اینکه دستش به دهنش برسهخوبه همه اماما و پیامبرمونم ای ...

بله زن دوم گرفتن شرعا مشکلی نداره ولی تو این زمونه، از لحاظ اخلاقی فردی که درست حسابی باشه این کار رو نمی کنه. 

مردی که به زن اولش اهمیت نمی ده، به زن دومم اهمیتی نمیده 

چند سال دیگه شما هم به دلیلی کنار گذاشته میشی 

اون زمان از لحاظ روحی داغون میشی

گر نگهدار من آنست که من میدانم....