2777
2789
عنوان

تاپیکم در مورد همسر دوم شدن ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از کجا میدونی زن اولش رضایت داره؟ فقط چون مرده بهت گفته ؟ تازه شاید به صلابه ش کشیده که میگه برو ...

کدوم زنی با به صلابه کشیدن میره رضایت میده

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یعتی اینقدر بدبختی تو خودت خار ذلیل میکنی واسه پول ؟ بری واسه کسی بچه بیاری ب چ قیمت ؟؟؟ ب قیمت پول ؟؟؟ خودت بفروشی یا اصلا هر چی اسمش فروختن نگو قضاوت کردی منو نمیگم اما وقتی کار داری دستت تو جیب خودت واقعا ارزشت اینه؟؟؟؟پول ب چ قیمت سکوت‌ کنم بهتر جامعه رو ب چاه آب رفته 

نه ولی میخواستم نظر بقیه رو هم‌بدونم

لطفا اینکارو نکن کاری که پدرم کرد ،روزی نیست که مادرم نفرین نکنه قطعا جایی به وقتش نفرینش میگیره،دلت زندگی میخواد بچه میخواد برو یه آدم حسابی پیدا کن

آدم باش خودتو جای زن اول بزار اگه عرضه نداری پیشرفت کنی خونه جدیدتو رو خرابه های زندگی یکی دیگه نساز

تو فکل میکنی این جور دخترا دلشون میسوزه به حال زن اول فکر میکنی اینا سالمن ؟ اینا دلشون به حال بچه های خودشونم نمیسوزه میخوان تو این شرایط واسه خونه بچه بیارن با هوو و بچه های هوو بعد بیاد دلش به حال زن اول بسوزه 

زن هایی مثل شما که آوار میشید تو زندگی یکی دیگه خیلی بی وجدان هستید و هیچوقت روی آرامش نمیبینید 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بجا اینحرفا برو‌تاپیکارو بخون حرف درنیار

کی حرف دراوردم چیزی که یادم بودازت پرسیدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

گند بزنن قانون چند همسری رو که چیزی ب جز کثافت و تعفن نیست

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪