2777
2789
عنوان

همسرم با خواهرش رفته کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 113 پست
فکر کردم خونه پدرتی بزرگتر نداره بزنه تو سرش بگه برو پیش زن و‌بچت

از روز اول خواهرش حسادت رو بهم شروع کرد تا آخرش زهرشو ریخت و همه رو با من بد کرد حتی شوهرمو ازم دور کرد با جادو گری خودشو مادرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه یعنی پدرش باید مهریه شما رو بده؟!شغلش چیه ؟ به ادم عاقل تو فامیلش نیس برید باهشون صحبت کنید

اره پدرش باید وضع مالیشم خوبه ولی هرچی می‌خره بنام زنش میکنه.من که بخدا واگذارشون کردم.طاقت دادگاه کشون ندارم.بدخانواده ای هستن بد ذاتتتتت از اونهایی هستن که با پنبه سرمیبرن

شرع جدا .اخلاقیات جدا .بحث شرع و اخلاقیات مثل این هست که فلانی من را زخمی کرده اخلاقی اینه بگذرم .ول ...

عزیزم شرع و اخلاق از هم جدا نیست حدیث داریم رسول الله سر یکی از اصحابش که شهید شده بود نماز میخوندن که یکی گفت خوش بسعادتش وارد بهشت شد حضرت محمد فرمودن نه این با زنش بدرفتار بوده تا شیری که خورده از مادرش از بینیش نزنه بیرون وارد بهشت نمیشه پس امام حسین هم راضی نیست

چه خانوم خوبی هستید با اینکه قهری و باهم نیستید دل نگرانی 🩵نگران نباش الان شوهر خواهر منم تقریبا ۲۲ ...

ممنونم لطف دارین.اون شعور نداره و از محبت بهره ای نبرده اما من مثله اون نیستم و دل نازکم.خانوادتن کلا دلشون سنگه

ممنونم لطف دارین.اون شعور نداره و از محبت بهره ای نبرده اما من مثله اون نیستم و دل نازکم.خانوادتن کل ...

بگردمت عزیزم 

چی بگم اگه من باشم تف تو صورت همچین مردی نمیکنم 

ولی خب تو ...

حیف سیب زرد دست شغال افتاده 

ولی خواهر من خودتو اذیت نکن قوی باش 

واسه  کسی بشکن که خواستارت باشه 

تو صد پله از خوب بودن و خانوم بودن ازش بالاتری 

اون بلید باید بیاد زیرپات التماستو بکشه

نگران نباش بحالش 

دلتو به بچهات خوش کن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بگردمت عزیزم چی بگم اگه من باشم تف تو صورت همچین مردی نمیکنم ولی خب تو ...حیف سیب زرد دست شغال افتاد ...

ممنون عزیزم.من کم کم قوی‌تر میشم اولش خیلی سخت بود خیلیییی.چه گریه و زاری هایی که نکردم.اما الان گاهی که دلم میگیره گریه میکنم اون روزها اصلا انگار تو هوا راه میرفتم کاردم میزدی خونم درنمیومد الان آرام و تو خودم هستم.یه مدت دارو خوردم قطعش کردم چون وابسته میشدم و چاقققق.منم قبلا میگفتم خیانت خط قرمزمه واگه باشه طلاق میگیرم.اما دوتا بچه طفل و دل وابسته ی خودم دست و پامو بسته

ممنون عزیزم.من کم کم قوی‌تر میشم اولش خیلی سخت بود خیلیییی.چه گریه و زاری هایی که نکردم.اما الان گاه ...

خدای توام بزرگه عزیزم 

پس قوی شدی خداروشکر 

ولی تورو خدا نزار بحال خودش باشه 

بچهای طفل معصوم واسه اونم هست در قبالش مسئوله 

اومدش 

براش خط و نشون بکش .برگرده سر زندگی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خدای توام بزرگه عزیزم پس قوی شدی خداروشکر ولی تورو خدا نزار بحال خودش باشه بچهای طفل معصوم واسه اونم ...

برنمیگرده گفتم بیا گفت مهریه رو تکلیفشون مشخص کن یا ببخش یا برو دادگاه.بچه هام گفتن بیا گفت نه.دختر چهارسال و نیمه ام میگه یادش بخیر بابا میومد تو خونه میگه دلم میگیره برم اتاقش.خیلی لجباز و غد هست.مادر پدرشم گیرش هستن میدونم ولی از لج من تو مشتش نگهداشتنتا مهریه ببخشم.منم عمرا نمیبخشم حق بچه هامو

برنمیگرده گفتم بیا گفت مهریه رو تکلیفشون مشخص کن یا ببخش یا برو دادگاه.بچه هام گفتن بیا گفت نه.دختر ...

تورو خدا نبخشیاااااا.هرگز 

بری ببخشی بره دنبال عشق وحالش😐🤌

نه نگرانش باش 

نه بهش رحم کن 

دلتو از سنگ کن 

مادری و پدری کن واسه بچها که اصن جای خالیشو حس نکن

مهریت و نفقتمو خرجی بچهارو تا قرون اخر بگیر کوتاه نیا