2777
2789
عنوان

همسرم با خواهرش رفته کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 113 پست
یا شرعو خوب متوجه نشدین یا از احادیث نمیدونین که چقدر اخلاق خوب تو خانواده مهم

شرع جدا .

اخلاقیات جدا .

بحث شرع و اخلاقیات مثل این هست که فلانی من را زخمی کرده اخلاقی اینه بگذرم .ولی شرع میگه براونی که بهم صدمه من حق دارم .میتونم دیه بگیرم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلو پسر ۹سالم به شوهرم گفتن زنتو بسوزووووون ینی اذیتش کن.اهل جادو هستن شدیدددد

میدونستم احتمال این چیزا هست

واسه همین گفتم اون صوت قرآن بذار پخش بشه

حتما هر روز

فراموش نکن(گوشی بذار زنگ)

هم سوره بقره

هم سوره جن

مخصوصا تا ۴۰ روز پشت سر هم باید باشه

سهل انگاری نکن

۴۰ روز خونه خودت باش مهمونی رفتی برگرد خونه خودت ک بذاری تو خونه پخش بشه

قبل ساعت ۱۲ شب

ب

همسرش خارجه.یکبار زنگ زدم انکار کرد و گفت اشتباه میکنی ولی قطع کرد و دیگه جواب نداد

ای بابا.لعنت به این مردای هول.قبلش تو رابطه جنسی باشما خوب بود؟تو خرج کردن رفتار مشکوک نداشت یعنی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
ای بابا.لعنت به این مردای هول.قبلش تو رابطه جنسی باشما خوب بود؟تو خرج کردن رفتار مشکوک نداشت یعنی

رابطه خوب بود.ولی پول میگفت ندارم.میگفت دنبال شغل دوم هستم .همش میگف ندارم ندارم .حقوقشون مخفی می‌کرد و نمی‌گفت چقدر میگیرم