چند روزه پاشده رفته کربلا هیچ خبری ازش نداریم صبح گوشیشو روشن کرد و یکبار هم پشت خطش موندیم ولی بعد خاموش کرد تا الان.نگرانش شدیم.با خانواده اش هم قهرم.نمیدونم چه کنم.البته ما باهم زندگی نمیکنیم چند ماهه اختلاف داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما ده ماه زندگی کرد هیچیت نشده چشم بهم بزنی شد سالی چندسال بدون اون هیچیت نمیشه اینو ملکه ذهنت کن مطمئن باش چون پشیمون نیست سراغ موقعیته بندازتت بیرون راحت
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
آخه کسی که امام حسین رو قبول داره باید شیوه زندگیش هم امام حسینی باشه دیگه،حالا مثلا ناخواسته گناه ک ...
این درسته .
ما هممون مسلمونیم .قران خونده پیامبر را قبول نداریم .ولی چقدر خیانت خدا کردیم .خیلی .پس مسجد نریم .کربلا نریم .بد و خوب همه کربلا میروند.این قانون امامان نیست گناهکار در حرم جایی نداره
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
دقیقا خودم هم همین فکر رو میکنم.فقط ترس مهریه رو داره.ولی لامصب دلم پیشش هست
بیخیال شو.دلت پیشش غرورت له نکن.اون اشتباه کرده باز پرو ده ماه ولت کرده رفته بازم نمیخوای قبول کنی.توی این مدت هیچ نیومده پیشت؟!باهات حرف نزده؟!
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.