2777
2789
عنوان

همسرم با خواهرش رفته کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مدل ادم کربلا رفتند ......بعضی از جنس فرشته اند .بعضی هم نه .بعضی دل شکسته اند میرند .هرکی دلش ب ...

آخه کسی که امام حسین رو قبول داره باید شیوه زندگیش هم امام حسینی باشه دیگه،حالا مثلا ناخواسته گناه کردن فرق داره با اینکه زنتو دور بزنی بری با زن نامحرم ،بعد بری پاپوس امام حسین🙄

ممنون عزیزم انشالله.دوتا بچه دارم و حال بچه هام خرابه از اینکه ده ماهه خونه نمیاد

چرا گلم؟!یعنی مصمم به خیانتش؟سوره طلاق خالصانه بخون

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

نه اصلا اینارو ول کن

چجوری روش شده رفته؟🤔

مگر اینکه واقعا توبه کنه از ته دلش و دیگه تکرار نکنه،نه اینکه باز چن روز دیگه حالو هوای کربلا از سرش دربیاد وسوسه بشه بره دنبال گند کاری.

هممون گناه کاریم کمو بیش،ولی خیانت و کثیف کاری گناه کبیره اس خیلی رو میخواد خیانت کنی بعد پاشی بری کربلا

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

حدود یکساله از هم جدا زندگی میکنید و درحال طلاق  هستید توقع داری باهت هماهنگ کنه سفرهاش رو؟!!! 

اگر نمیتونی دل بکنی ازش برو سر زندگیت 

تکلیفت رو با دلت مشخص کن 

نزار بلاتکلیف بمونی