2777
2789
عنوان

بنظرتون تو دبی هم ممکنه لوازم آرایشی یا پوستی فیکش زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 31 پست
بله صد در صد بستگی به جایی داره که خرید میکنهمن ساکن دبی هستم سوالی داری بپرس عزیزم. دستکم در حد داد ...

آدرس فروشگاه و جاهایی که لوازم آرایشی اصل دارن و ادکلن و بخور دارن میخواستم عزیزم دوستمم زیاد آدرس بلد نیس تازه رفته 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
هر چی دیلم و گناوه فیک هست همه از دبی میان

قیمتاشون خیلی پایین تره برای همین نگرانم چیز فیک نخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از گالری والا و یاسیر کالا خرید کردمپیج شون ک همه اش جنس ها اصل هست و قیمت نسبتا خوب به بالااز ای ...

اون یکی گفتین یاسر کالاس؟ اگه اونه که اونم تو شهرمونه از اونم محصولات پوستی خریدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه،تو دبی رو میگم،مثلا سفورا یا هدا بیوتی

آها دوستمم همین فروشگاه ها که نمایندگی ان می‌ره می‌پرسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم راه ارتباطی چین و ایران دبی بیشتر جنسا میره اونجا میاد ایران اما دبی نمایندگی داره و بری د ...

اونم تو نمایندگیه دوستم پرسیده بود پس نگران فیک بودنش نکنم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدرس فروشگاه و جاهایی که لوازم آرایشی اصل دارن و ادکلن و بخور دارن میخواستم عزیزم دوستمم زیاد آدرس ب ...

فقط و فقط از سِفورا که در دبی مال، امارات مال و نخیل مال شعبه داره

دوره دی توو دی و فن الامارات و این جور جاها که سوغاتی فروشیه رو خط بکشید مگر برای خریدن یک سری لوازم که آرایشی یا پوستی نیست. مثل گل سر و بدلیجات و مسواک و از اینطور چیزا 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اونم تو نمایندگیه دوستم پرسیده بود پس نگران فیک بودنش نکنم ؟

ن دیگه تو خود نمایندگیه دیگه 

مشخص قیمتش مناسب تر خوب اونکه میاره ایران میخواد ی سودی بکنه یکم گرون تر میشه دیگ

خب اگر نمایندگی برند باشن که فیک نیست انا مثلا مغازه تو پاساژ باشه دوی تابلوشم اسم همه برندا رو نوشت ...

ن بهشم گفتم اگه خریدی برام تو نمایندگیش بره حتما بخاطر قیمتشون گفتم پایین تر ایرانه ترسیدم فیک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط و فقط از سِفورا که در دبی مال، امارات مال و نخیل مال شعبه دارهدوره دی توو دی و فن الامارات و این ...

از دی تو دی فقط قرار بود کیف بخره برام خوشم اومده بود فقط برای لوازم آرایشی و پوستی نگران بودم فیک نباشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن دیگه تو خود نمایندگیه دیگه مشخص قیمتش مناسب تر خوب اونکه میاره ایران میخواد ی سودی بکنه یکم گرون ت ...

آره مثل مرطوب کننده کلینیک ایران یک خورده ای هست اونجا پرسیده بود ۹۸۰ اینا میشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بندر؟یا جا دیگه؟

آره بندرعباس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بندر؟یا جا دیگه؟

شما تو سایتش خرید کردید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40