2777
2789

دوستم دبی رفته میخواستم پول بهش بدم چند تا چیز بخره اونجا رفته بود نگاه کرده نسبت ب اینجا قیمتا یکمی مناسب تر بود ولی نگران بودم نکنه فیک باشن

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خود نمایندگی ها بخره چرا باید فیک گیرش بیاد

اینجا فیک زیاده چون هیچکدوم برندا نمایندگی ندارن

اونجا همشون توی فروشگاه های بزرگ نمایندگی دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بله صد در صد بستگی به جایی داره که خرید میکنه

من ساکن دبی هستم سوالی داری بپرس عزیزم. دستکم در حد دادن اطلاعات صحیح میتونم کمکت کنم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
همه جا فیک هست

منم بابت همین نگران بودم قیمتاشون اونجا کمتر ایران هم بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

هر چی دیلم و گناوه فیک هست همه از دبی میان

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
همه جا هست،نمایندگی معتبره فقط

نمایندگیش تو ایران هست مگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیک همه جا هست من از پیج عسل بانو و مرینوس شاپ میخرم اصل هستن همیشه

من از گالری والا و یاسیر کالا خرید کردم

پیج شون ک همه اش جنس ها اصل هست و قیمت نسبتا خوب به بالا

از این پیج ها خرید کردین؟

من از شعبه شون فاصله دارم نشد ک برم حضوری 

فیک همه جا هست من از پیج عسل بانو و مرینوس شاپ میخرم اصل هستن همیشه

آره عسل بانو تو شهرمونه ازش خرید میکنم از لحاظ اصلی بهش مطمئنم اما یوقتایی اون چیزی که می‌خوام تموم کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خود نمایندگی ها بخره چرا باید فیک گیرش بیاداینجا فیک زیاده چون هیچکدوم برندا نمایندگی ندارناونجا ...

آره اینم همونجاها داره می‌ره نگاه می‌کنه ولی نگران بودم فیک نباشن یوقت

1
5
10
15
20
25
30
35
40