2777
2789
عنوان

دسته گل عقد و عروسیم بعد ده سال هنوز نگه داشتم 🥺🥰عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 94 پست

در رابطه با پست قبلیت عزیزم می‌خواستم بگم واقعاً مشاورت پیشنهاد خوبی داده که سرت رو گرم کنی و برای خودت شغل داشته باشی حتماً پیگیری کن عزیزم منم چند هفته‌ست آنلاین شاپ زدم و اینقدر روحیه‌م عوض شده و فکرم درگیر کارمه و ذوقش رو دارم که حد نداره

البته به نظرم به روحیات شما آرایشگری نمی‌خوره مثل من و اگر کاری باشه که تو خونه انجام بدین مثل آنلاین شاپ خیلی بهتره چون هم به سلامتی آسیب نمیزنه هم مستقیماً با هرنوع آدمی برخورد نداری و تایم کارت هم دست خودته و همه‌ چیز رو خودت مدیریت می‌کنی

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️
در رابطه با پست قبلیت عزیزم می‌خواستم بگم واقعاً مشاورت پیشنهاد خوبی داده که سرت رو گرم کنی و برای خ ...

عزیزم میشه درمورد کارت توضیح بدی از کجا شروع کنم‌ چطوری اصلا نمی‌دونم چطور هست چی باید بزنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه درمورد کارت توضیح بدی از کجا شروع کنم‌ چطوری اصلا نمی‌دونم چطور هست چی باید بزنم

بستگی به علاقه‌ت داره عزیزم من آنلاین شاپ لوازم تحریر فانتزی زدم چون شدیداً عاشق لوازم تحریرم

البته محصولات مراقبت پوستی رو خیلی بیشتر دوس دارم بعد که فکر کردم دیدم خریدنشو دوس دارم نه فروختنشو😂

اول ببین به چی علاقه داری بعد برو بازار تهران عمده خرید کن ولی نه خیلی زیاد بعد پیج بزن و عکاسی کن از محصولت و ریلزای مختلف درست کن هرروز استوری بذار 

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

الهی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من شاخه گلی که همسرم چن روز قبل عروسیم برام خرید رو بعد۴سال هنوز دارم!دسته گل نخریدم برای عروسی و عقد ونامزدی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بستگی به علاقه‌ت داره عزیزم من آنلاین شاپ لوازم تحریر فانتزی زدم چون شدیداً عاشق لوازم تحریرمالبته م ...

مرسی عزیزم حالا من وسایل پوست دوست دارم بخرم ولی فکر کنم باید از دبی یا ترکیه بخری برا آنلاین شاپ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من شاخه گلی که همسرم چن روز قبل عروسیم برام خرید رو بعد۴سال هنوز دارم!دسته گل نخریدم برای عروسی و عق ...

چه خوب 

من همسرم تو عید برا دومین بار اومد خواستگاری کیف پولشو بازکرد بهم عیدی داد به اسکناس ده تومانی بعد روش برام نوشت تقدیم به همسر آینده ام 😅 من اونم هنوز دارم گذاشتم تو آلبوم 

😍😍😍😍چند ساله ازدواج کردین؟؟

۱۱ سال ☺☺☺☺

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خوشبخت باشین😍😍😍

مرسی عزیزم شما هم خوشبخت باشین🥰🥰🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چه خوب من همسرم تو عید برا دومین بار اومد خواستگاری کیف پولشو بازکرد بهم عیدی داد به اسکناس ده تومان ...

من دیگه همه چیو یادگاری نگه داشتم حتی کادوهاشو تودوران دوستی نامزدی همه چیو دارمش خودشو دیگع ندارم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من دیگه همه چیو یادگاری نگه داشتم حتی کادوهاشو تودوران دوستی نامزدی همه چیو دارمش خودشو دیگع ندارم!

ای وای چرا ؟؟

2810