2777
2789
عنوان

دسته گل عقد و عروسیم بعد ده سال هنوز نگه داشتم 🥺🥰عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 94 پست
من یکی دو سال نگه داشتم بالای کمد پر خاک و خورده گل شد همشو ریختم بیرون 😂

این خیلی خوب مونده با اینکه چندین بار اساس کشی و جابه جایی داشتیم یک برگه اش هم نریخته

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من علاوه بر دسته گل عقد و عروسی تمام دسته گلهای به چه بزرگی که همسرم دوران عقد خریده بود را ۱۰ سال ب ...

من روز جهازبرون از بالای پله ها افتادن یکسریشون خرد شد دیگه گفتم ولش کن کلا انداختم 

نگه داشته بودم بدم برام تو شیشه تا تابلو کار کنن موندگار بشه😍

منم نگه داشتم اما ی ساله چجوری نگه دارم که بعداز ده سال سالم بمونه؟

من شنیدم اگر همون‌ موقع که سالم هست تافت بزنی یه گوشه دیوار سرپایننی نصب کنی گل رو یعنی ساقه های روبه بالا باشه خشک شده سالم مبمونه من کارخاصی نکردم اما خوب برام‌ مونده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامانم 25 سال نگه داشته منم پنج سال

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

اگ مادرم بود میگفت این آشغالا چیه نگه داشتی🤣

مامان منم‌میگه😅

من روز جهازبرون از بالای پله ها افتادن یکسریشون خرد شد دیگه گفتم ولش کن کلا انداختم نگه داشته بودم ب ...

آخی 

آره جدیدا میزنن روی شیشه و ...

روش های نگه داری پیشرفت کرده 

ولی من کلا از شلوغی خسته شدم 

و کلافه میشدم و انگار تمرکز نداشتم 

کلا همه جا را خلوت میکنم حتی انباری را 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
من گل نامزدیمون که مال ۱۶سال پیشه وگل عروسیم مال۱۳سال پیش هنوز دارم

شما رکورد دار شدی پس ☺️

عزیزم اینارو بده به ی رزین کار با همه ی گلبرگاش مثلا تابلو درست کنن یا ی سینی که موندگار بشه همیشه😍

الان که آنقدر خشک شده میشه ؟

بنداز بره بابا گل خشک انرژی منفی داره.اگه مصنوعیه نگه دار.

مصنوعی هم خیلی انرژی بدی داره 

جمله اولتون رو‌که خوندم خوشحال شدم که آگاهید❤️❤️❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من علاوه بر دسته گل عقد و عروسی تمام دسته گلهای به چه بزرگی که همسرم دوران عقد خریده بود را ۱۰ سال ب ...

اونکه که دیگه خیلی مراقبت ازش سخته من اگر میخواستم همه گل هار‌و که خریده نگه دارم یه اتاق پر می‌شد 

سفیده بد شده بنداز بره قرمزه رو بده برات تو شیشه یا تابلو کار کنن بهتر بمونه من گلم رو طبیعی نگرفتم ...

خوشگله 

2810