2777
2789
عنوان

جنسیت سه قلوهام مشخص شد🥲💜باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 165 پست
الان ایشون راست گفتن یا دروغ؟عکسی که دادن چی بود؟

راستش من با کسانی که میان اینجا برای تبلیع فرزند اوری مشکل دارم نمیگم بچه بده اما از کسانی که الکی جو میدن مردم رو گول بزنن به بهانه افزایش جمعیت 

این دسته از کاربرها رو هم‌خوب میشناسم تاپیکهاشون مشکل داره ایشون دیشب یه تاپیک زدن سه قلو دارم امرروز یه تاپیک زدن جنیبستشون معلوم‌شده دیشب تو همون تاپیک نمیتونستن بگن که سه قلو دارن و جنسیتشون هم اینه  به نظرم‌مشکوک اومدن ازشون خواستم عکس سونو بدن که مقاومت کردن تهش یه عکس دادن که گفتن از مال قبله میتونید تو تاپیک دیگشون ببینید اگه برنداشته باشن 

یه روز اینجا یکی  اصرار به بارداری  ۶ قلویی داشتن تهش دورغشون در اومد 

من‌میگم اگه امروز فهمیدید که جنسیتشون چیه پس عکس سونو با تاریخ روز بدید اگه قبلا فهمیدید چراتو همون‌تاپبک اول نگفتید تاپیک هاشون جوری انگار میخوان پر بازدید بشه و شکل تاپیک های سرکاری سریالیه اینجاست 

اقا نه چهار تای تو نه ده تای من پنج تا خیرشو ببینی😁🤣🤣بعدشم مگه لباسه گیرتتت بیاادد باس زحمت اوردن ...

پنج تا خطریه یکم…😔😂

همینه که هست حسوددددددد😒😂

گیرم میاد این خط این نشون هههه🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا شایدم درست میگهانشالله کسی تاپیک سرکارینزنه من تاحالا توچندتا تاپیک الکی رفتم وخیلی بهم ...

منم با کاربرهایی که از سادگی بقیه سو استفاده میکنن و تاپیک سرکاری میزنن مشکل دارم  خدا لعنت کنه همچین ادم هایی رو اگرم که استاتر راست گفته و من اشتباه کردم که معذرت میخوام از همه کاربرهایی که تو تاپیک بودن و خود استاتر 

پنج تا خطریه یکم…😔😂همینه که هست حسوددددددد😒😂گیرم میاد این خط این نشون هههه🤣🤣🤣🤣🤣

نه نترس چهار و پنج تفاوت زیادی ندارن کع🥲🤣🤣 

جررر کافر همه را به کیش خود پندارد...

مبارکت🥴😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نترس چهار و پنج تفاوت زیادی ندارن کع🥲🤣🤣 جررر کافر همه را به کیش خود پندارد...مبارکت🥴😂

جاشون نمیشه اون تو عقل کل 😔😂

ههههههه 

روزی خودت😌🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

جاشون نمیشه اون تو عقل کل 😔😂ههههههه روزی خودت😌🤣🤣🤣

خودشون با هم کنار میان تو چیکا داری عع😒🤣🤣

نموخام برا خودت😌😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم با کاربرهایی که از سادگی بقیه سو استفاده میکنن و تاپیک سرکاری میزنن مشکل دارم خدا لعنت کنه همچی ...

میفهممت عزیزم ی هفته پیش یکی تاپیک زده بود شوهرش .......وای من انقده حالم بدشد قندوفشارم افتاد اون روز تاحالا سعی میکنم زیادنمونم توتاپیکی که باعث ناراحتیم بشه میدونم چی میگی 

عزیزم🌹

عضو شدی تبلیغ فرزندآوری کنی؟ 

خدایی خیلی تاثیر گذار بود 

من با دیدن این تاپیک تصمیم گرفتم ۱۰ تا بیارم 😍

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️

چرا ناشکری میکنی واقعا. چراهمیشه اما واگر میاری تو کارخدا منو شوهرم ازمجردی عاشق دوقلوبودیم روزی که رفتم سنو گفتم خدایا راضیم به رضایت وقتی دکتر گفت دوتا وروجک داری اشکای شوهرم بندنمیشد انقدر که گریه کردگفت. یعنی واقعا خدا بهمون لطف داشته ماه های ایندم که رفتیم گفتیم هیچ فرقی نداره برامون عهد کردم باخدا گفتم فقط صحیح وسلامت باشن خدایا هرچه باشن الهی شکر جنسیت اولویت نیست الانم که الهی شکر جنسیت مشخص بازم شکرمیکنم چون خیلی انتظار بچه کشیدم از خود خدا واهل بیت خواستم از خودشونم. میخام محافظ تودلیام باشن شماهم شکر کن خدارو خیلیا ارزوی یه دونشو دارن الهی که خدا واهل بیت دامن. تمام اوناییی که دلشون بچه میخاد سبز کنه. تودلیای منو بقیه مادرای باردار رو هم حفظ کنه