2777
2789
عنوان

جنسیت سه قلوهام مشخص شد🥲💜باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم گفتم‌عکس سونو بدید زیر بار نرفتن بعد هم‌یه عکس دادن اما چیزی که من ازشون خواستم‌نبود

چی بگم والا شایدم درست میگه

انشالله کسی تاپیک سرکاری

نزنه من تاحالا توچندتا تاپیک الکی رفتم وخیلی بهم ریختم و حتی گریه م کردم بعد طرف اومدگفت عذاب وجدان گرفتم

حلال کنین یا بعضی کاربرا متوجه شدن

چی بگم والا شایدم درست میگهانشالله کسی تاپیک سرکارینزنه من تاحالا توچندتا تاپیک الکی رفتم وخیلی بهم ...

الان این کاربر یک تاپیک زده داره برای 3 قلو هاش اسم انتخاب می کنه خدا کنه سر کاری نباشه 

مبارکعهههههههه 

من دوس داشتم سه تا دختر شن 

آرتام آرسام‌ آنام اسم های قشنگی هستن گلم اگ خاستی روشون فک کن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من خودم باشم میزارم کیا و کیان 

یا کارن و کیان 

یا ماکان و هاکان 

ماهان و هاکان 

شاهان و ماهان 

دخترم که عاشق پرنسا و پناه و ماهلینم 

بنظرم بزار ماهلین دخترتون پسرتونم بزارید و ماکان و ماهان

نه چهارتا خوبه خدا کنه جدی جدی گیرم بیاد😢😂

اقا نه چهار تای تو نه ده تای من 

پنج تا خیرشو ببینی😁🤣🤣

بعدشم مگه لباسه گیرتتت بیاادد 

باس زحمت اوردنشو بکشی جنااب😶🤣🤣🤣

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40