دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعدشم شما بهتره با یه متخصص زنان در ارتباط باشیاخه اومدی تو سایت نظر میگیریمعلوم نیس هر کسی با چه سو ...
میخواستم اینجا تفکرات آدم ها رو ببینم که خب خیلی جالب بود برام، و به نتایج جالبی راجب جامعه رسیدم
نظر همه دوستان بسیار برام محترم هستش چون هرکسی طبق شرایط و استاندارد های خودش نظر میده و احترام همه دوستان واجبه ولی خب بد هم نیست یکم سعی کنیم همجنس های خودمون رو کمک کنیم
برای دختر از بیست و پنج تا سی سن مناسبیه بعدش دیگه ادم حوصله خودشم نداره
اگر هم منتظری با این حال و روحیه یکی بیاد با شما ازدواج کنه دیگه همه چیز روبه راه میشه و حالت خوب میشه و خوشبخت میشی ، باید بهت بگم سخت در اشتباهی چون بجز خودت هیچ کسی نمیتونه خوشبخت و خوشحالت کنه
متاسفانه سطح فرهنگی جامعه ما خیلی پایین تر از حدجهانی هستش در این زمینه ها و ما مردم هم نمیخوایم پیش ...
عزمزمه مردم قدیما تا وقتی پریود میشدن بچه دار میشدن هیچ مشکلی هم پیش نمی اومد ،من یکی از استادام هم سن شما رفت آی وی اف کرد سه قلو پسر خدا بهش داد ،عمر هم دست خداست ،یکی میبینی ۹۰ سال عمر می کنه یکی هم بیست سال ،شما هم به نظر من به حرف دکترت گوش بده بعد شیش ماه برو بکار ،ان شاءالله خدا بچه های سالم و صالح بهتون بده به حرف کسایی هم که نا امیدت می کنن گوش نده