2777
2789
خواهش میکنم عزیزم خدا پشت و پناهت انشالله ب زودی خبر بارداریت رو بدی🤲🌹

مرسی 😍🥰🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم سلامت و شاد باشید و عمر باعزت داشته باشید

من بچه اخرم

و اختلاف سنیم با پدرومادرم زیاده و از ۱۷ ۱۸ سالگی فقط بیماریشون رو دیدم و پادرد و خستگی و... و دوسه باری گفتم ک چرا منو سقط نکردید شماکه ۳ تا بچه داشتید. 

واقعا ظلمه اینکه بچه جوانی پدرومادرش رو نبینه و فقط شاهد بیماری و مریضداری والدینش باشه... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
واقعا دوتا بچه کمه ؟من دوتا دارم برتی سومی دو دلم بعضیا میگن نیار بسه برات سخت میشه ،به نظر شما چند ...

شما چند سالته من ۳۶سالمه دوتا بچه دارم همه میگن یکی بیار حتی بچه هام جدیدا میگن مامان داداش میخوایم  منم موندم چکار کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
انشالله که سلامت باشن و خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم

زنده باشی گلم.   ان شالله بهترین ها سر راه زندگیتون قرار بگیره

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

جواب سوالم رو فقط متاهل های بچه دار بدند...با وجود بچه آدم میتونه زندگی ایده آل داشته باشه؟...منظورم اینه طرف با داشتن بچه میتونه هم به خودش برسه هم عشق و حال کنه هم تفریح کنه هم مسافرت بره ؟...میشه ؟؟...یا دست و پای آدم بسته میشه؟؟...صادقانه جواب بدید؟...من مجردم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اصلا بی خیال من . امثال من ولی واقعا بنظرتون یک مادر و پدر کم سن و سال با سواد و آگاهی پایین و قطعا شرایط مالی بد بچه خوشبخت تری خواهند داشت تا پدر و مادری با سن بالا تر و سواد و علم و آگاهی و دنیا دیدگی  و وضعیت مالی و موقعیت اجتماعی بالا تر؟؟؟؟!!!! واقعا این منطقی هستش؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

اصلا بی خیال من . امثال من ولی واقعا بنظرتون یک مادر و پدر کم سن و سال با سواد و آگاهی پایین و قطعا ...

بیخیال بابا حضرت ابراهیم ۱۰۰ سالش بو و همسرش حصرت سارا ۹۰ سالش بود بچه دار شدن ...والا هرکی شرایط زندگیش با دیگران متفاوته ...نمیشه برای همه یک نسخه پیچید...یکی ۲۰ مادر میشه یکی ۴۵

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من فک میکردم ادم چهل سالش بشه بیخیال ازدواج میشه من خودم سی‌سالگی دیگه بیخیال ازدواج شدم ولی شما روح ...

دقیقا الان ۳۷ سالم هست و یک ساله بیخیال ازدواج شدم. هر دعایی چله ای کردم بی نتیجه بود. منم با دل پرخون رها کردم.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
خدادخترتو برات نگهداره عزیزم🌹بله اتفاقا مادر هر چی باتجربه تر و پخته تر باشه بچه ای با روان سالمتر ...

ممنون از خیر خواهی شما

شما و عزیزان شما پاینده باشید ✨🌹

آفرین دقیقا

اتفاقا من خودم حس میکنم تازه عقلم به خیلی چیزها رسیده 

واقعاً خیلی پخته تر و بهتر از دوفرزند قبلی عمل میکنم 

ببین من نمیدانم شرایط شما چطوریه که اینجور نا امیدی عزیزم! دنیا که فقط ایران و شهر ما نیست! مردم تا ...

خوش به حالت که اینقدر سرزنده ای. 

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
دقیقا الان ۳۷ سالم هست و یک ساله بیخیال ازدواج شدم. هر دعایی چله ای کردم بی نتیجه بود. منم با دل پرخ ...

من از سی سالگی دیگه ب ازدواج فک نکردم قبلشم زیاد فک نمی‌کردم فقط حسرت میخوردم اونایی ک پسر بازیاشونو کردن راحت ازدواج کردن ماها ک سالم موندیم باید تنها باشیم الان دیگه حسرتم نمی‌خورم فک میکنم قسمتمون اینه دیگه وقتی نمیشه ادم نباید اصرار کنه

دقیقا الان ۳۷ سالم هست و یک ساله بیخیال ازدواج شدم. هر دعایی چله ای کردم بی نتیجه بود. منم با دل پرخ ...

عزیزم نامید نباش خدابزرگه انشالله ب وقتش بهترینشو نصیبت میکنه🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲