2777
2789
من الان سیو دو سالمه تازه میگم برا ازدواجم دیره چ برسه ب بچه داشتن

۳۲ هستم و میگم بچه دومم دنیا بیاد قبل ۳۵ سالگی😐پیر نباشم درکنارش و بتونم باهاش رفیق باشم بیشتر 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش به حالت که اینقدر سرزنده ای.

خواهرانه میگم خدمتتون شما هنوز خیلی جوان هستید برای ناامیدی،از مجرد بودنتون لذت ببرید و زندگی را تجربه کنید ، ازدواج خودش در زمان خودش پیش میاد.کل زندگی که ازدواج کردن و بچه دار شدن نیست! اینها بخشی از زندگی هر آدمی هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه بالای چهل بچه دار شد؟اینقد ب ما مجردا گفتن زود ازدواج کن تا بچه دارم بشی من دیگه بیخیال ازد ...

وا چرا نشه؟ همکار همسرم ۵۵سالشه بچه چهارمشو دنیا اورده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

دیگه وقتش کی هست!! از این به بعد باشه هم بدرد نمیخوره

برای هرکسی وقتش زمان خودش رو داره مگه قانون دتره که وقت ازدواج کی باشه؟دیر باشه و خوب و موفق بهتر از زود و نا موفقه،

یادت باشه به زمان بندی خدا ایمان داشته باش خدا هرگز دیر نمیکنه

خواهرانه میگم خدمتتون شما هنوز خیلی جوان هستید برای ناامیدی،از مجرد بودنتون لذت ببرید و زندگی را تجر ...

تنها بودن چه لذتی داره! 

ازدواج من انقد گره خورده که واقعا حالمو خراب کرد و دلمرده شدم. یعنی با کلی ذوق و شوق با هر کی آشنا شدم آخرش خراب شد. تا پای عقد رفتم ولی کنسل شد. شادی تبدیل به عزا شد. 

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
دیگه وقتش کی هست!! از این به بعد باشه هم بدرد نمیخوره

دوتا خواهرشوهر دارم مجرد یکی ۴۶ یکی ۴۱ ساله باور کن  خواستگار سالی والی یکی براشون میاد  هم سن خودشون یا چندسال بزرگتر

صدتاایراد میزارن روش ردش میکنن درصورتی ک واقعا مشکلی ندارن  میگن ما از خودمون کوچیکتر میخوایم  اینقد امید دارن  

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
جدی؟مگه تو اون سن یاعسه نمیشن 😳

بله . خیلیا دیر یائسه میشن 

تازه این عروس و داماد و نوه هم داره

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

برای هرکسی وقتش زمان خودش رو داره مگه قانون دتره که وقت ازدواج کی باشه؟دیر باشه و خوب و موفق بهتر از ...

وقتی شاداب و جوون هستم بدرد میخوره. وقتی دلمرده و چروک شدم دیگه چه اهمیتی داره تنها باشم یا نباشم

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
تنها بودن چه لذتی داره! ازدواج من انقد گره خورده که واقعا حالمو خراب کرد و دلمرده شدم. یعنی با کلی ذ ...

به وقتش خواهی فهمید که به نفعت بوده که با آن آدم ها ازدواج نکری ، حتما خدا برات خیلی بهتر از آنها رو درنظر داره

دوتا خواهرشوهر دارم مجرد یکی ۴۶ یکی ۴۱ ساله باور کن خواستگار سالی والی یکی براشون میاد هم سن خودشو ...

پسر کوچیکتر از خودشون میخان؟وای این تاپیک چقدعجیب بود برام مخصوصا کامنتا 😳😳😅