2777
2789
تازه بچه سومم بود

😍🥰😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسی من 44 سالمه پسرم 22 و دخترم 17 سالشونهباور کن اگه مشکل جسمی نداشتم حتما برای طفلکم خواهر برادر م ...

واقعا دوتا بچه کمه ؟من دوتا دارم برتی سومی دو دلم بعضیا میگن نیار بسه برات سخت میشه ،به نظر شما چند تا بچه خوبه؟شما چند سالتونه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بدن یک زن تا این سن قابلیت باروری داشته باشهیعنی هنوز وقت داره برای بارداریوگرنه همون سی ، سی و ...

خدادخترتو برات نگهداره عزیزم🌹

بله اتفاقا مادر هر چی باتجربه تر و پخته تر باشه بچه ای با روان سالمتر ب جامعه تحویل میده 

تو سن کم  ممکنه مادر هنوز خودشم  خیلی چیزا رو ندونه چطور میخواد ب بچه یاد بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من فک میکردم ادم چهل سالش بشه بیخیال ازدواج میشه من خودم سی‌سالگی دیگه بیخیال ازدواج شدم ولی شما روح ...

ببین من نمیدانم شرایط شما چطوریه که اینجور نا امیدی عزیزم! دنیا که فقط ایران و شهر ما نیست! مردم تا روزهای آخر عمرشون امید و آرزو دارن و زندگی میکنن 

مرسی قربونت برم،‌ ممنونم‌ مرسی از حرف‌های قشنگ و پرانرژیت، واسم‌ دعاکن🥰😍🌹🌹مرسی

خواهش میکنم عزیزم خدا پشت و پناهت انشالله ب زودی خبر بارداریت رو بدی🤲🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

من خیلی ها رو دیدم تو سن کم ازدواج کردن و بچه دار شدن اعصاب و حوصله بچه رو ندارن یا در حد چی بچه رو تنبیه کردن. یا حتی بچشون دور از جون اوتیسم و بیش فعال و ... هست

سن ملاک خیلی خوبی برا داشتن حوصله نیست. ان شالله ک خدا ی اولاد سالم و صالح روزیت کنه.

من اولی رو ۳۰ دومی رو ۳۴ زایمان کردم. خدایی برا هیچ کدومشون از بابت سرگرمی بازی و خورد و خوراک و رسیدگی و محبت کلامی کم نذاشتم بلکه سر دومی دستم هم راه افتاد و اشتباهات سر اولی رو انجام ندادم. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

استارتر یه خانمی میشناسم که  بعد بازنشستگی اش ازدواج کرد.

همه حرف زدن براش.

بعدش با کمک دکتر و دارو باردار شد

همه حرف زدن براش.

چرا یک زن ۵۰ساله باید بچه بیاره و کلی حرفای مفت دیگه.

الان اون زن ۵۰ساله بسیار پرانرژی دو پسر داره دوقلو ...و داره بزرگشون میکنه. شرایط زندگیش جوری جلو نرفته که زودتر ازدواج کنه ولی خودشو از بچه محروم نکرد.

اینکه مبگن انرژی و حوصله به خودت بستگی داره.

و این که گفتن شاید شما تو جوونی اون بچه نباشی هم که...ما خدا نیستیم عمر دست خداست. مگه نداشتیم مادر ۲۵ساله که بچه ۵سالشو تنها گذاشته !!خب عمرش همینقد بوذه.

انرژی مثبتا رو بگیر

منفیا رو بریز دور

کاش منم باردار بشم حس کنم مادر شدن رو . هر کی مادره دعام کنه 💖

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
نگران نباش بسپار به خدا .امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه صحیح و سالم بغل بگیریش

ممنونم‌ مهربونم، توکل بخدا😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫