2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی تعریف کردن فردا یادم بنداز بیام بخونم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
معمولا بخاطر بخاری گاز گرفتگی انسان تا مرز مرگ می‌ره و اینجور چیزا رو با جسم برزخیش میبینه.مندخودم ا ...

وای چه ترسناک😬😬

ولی اون خونه خیلی قدیمی بود و هر وقت تنها میخوابیدم بدون همسرم یه چیزایی تو خواب و بیداری میفهمیدم مثل یه ضربه به سرم که از خواب بیدار میشدم سر درد داشتم یا صدای راه رفتن رو مبل و ابنا

هوا ماده ست ولی جن ماده نیست😓هوا حالتی از ماده ست که گازه.

جن مثل هوا میمونه وقتی متراکم میشه مثل ابر میشه وقتی متراکم تر میشه مثل آب میشه وقتی متراکم تر میشه می‌تونه جامد بشه و شکل چیزی در بیاد مثلاً گربه .این معروفه دیگه

وای چه ترسناک😬😬ولی اون خونه خیلی قدیمی بود و هر وقت تنها میخوابیدم بدون همسرم یه چیزایی تو خواب و ...

جسم مدرک نیست نفس انسان مدرکه. وقتی تو خواب یه ضربه ای میخوری بیدار میشی دقیقا همونجات درد می‌کنه.چرا؟ چون نفس ت درد رو حس کرده توی خواب بوسیله جسم برزخیت.دز واقع ما با جسم برزخی مون خواب میبینیم.

مدرک یعنی درک کننده.