2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من راجب تناسخ تاپیک زدم ترکید

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
فکرکردم۱۳یا۱۵سالته ،عزیزم توهم چیه ازکلمه توهم خیلی تعجب میکنم چون جز مواد مخدر هیچ چیزی نمیتونه یه ...

به سر به بینارستان اعصاب و روان بزنی متوجه میشی خیلی عوامل دیگه میتونه باعث توهم بشه

کاش یکی خوبش تعریف کنی برات حمدمیخونم برای حل مشکلاتت

اگه خوشحالت میکنه یکیشو حلاصه طور میگم ...

اول اینکه چیزایی ماورایی تو خانواده مادریم خیلی عادی شده ..و خیلی اتفاقات عجیبی که کسی باورش نمیشه افتاده واسمون ..

مامانمو داییم تعریف میکردن قدیما شمال شبا میرفتن پشت بوم تو پشه بند میخوابیدن ...

یه شب دیدن یه پرنده خیییلی بزرگ ببین میگم بزرگ یه اژدها تصور کن که سرش میگفتن شبیه ادم بوده یه همچین چیزی مدام سرشو تکون میداده اطرافو دقیق دید میزده .. داشت تو اسمون پرواز میکزد .جفتشون قسم میخورن دیدن 

(هواپیما نبوده داشت بال میزد پرواز میکرد) ولی ارمم اروم پرواز میکرده 🥺🥺

منم چند سال پیش تو ساختمون تنها بودم همسایه های دو طبقه دیگه نبودن دم غروب خوابیدم یهو خودمو دیدم رو تخت خوابم خیلی ترسیدم و دو نفر دل‌هامون به زور میکشیدن منم لبه ی تخت رو محکم گرفته بودم و التماسشون میکردم به خاطر مامانم منو نبرن و خودمو روی تخت میدیدم قشنگ اون زوری که لبه تخت نگه داشته بودم یادمه یهو ولم کردن خوردم به میز توالت و مدادا ریخت از خواب پریدم دیدم لبه تخت شکسته و مدادا ریخته پای برهنه فقط دویدم تو کوچه هنوزم نمیدونم دقیق چه اتفاقی افتاد

همش فکر میکنم شاید تخت از قبل شکسته بود یا مدادا ریخته بود اما خودمو با همون لباسا دیدم که خوابیده رو تخت چی یا اون زور؟!؟؟

به سر به بینارستان اعصاب و روان بزنی متوجه میشی خیلی عوامل دیگه میتونه باعث توهم بشه

گلم منم گفتم ادم سالم نمیزنه ببخشید ادمای بیمار اعصاب که سالم نیستن ،،،درکل من اعتقاددارم به ماورا طبیعه به نظرم شماهم حتما اگه دوست داشتی یه تحقیق ومطالعه بکن شاید دیدگاهت عوض شد،البته احترام به عقایدتون دارم فقط دوستانه گفتم