ی بار نشد تو سایت یکی بنویسه احتمالاً بچهدار شدم چهقدر خوشحالم و...
خالهی بنده خدام ۲۴ ساعت تهران دکتر بچهدار شه اونوقت چهقدر بعضیها بیرحمن بچهشونو نمیخوان ای خدااا
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🥹خب وقتی نمیدونم هس یا نیس چرا خوشحال باشم بعدم همسرم به بچه دار نشدن اصرار داره
همسرتون نداره، شما هم ندارید؟
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
من برعکس خیلی بچه دوس دارم اما وقتی پدرش نخواد مجبور به سقط میشم الانم نمیدونم بازم احتمال بارداری ...
شما تنهایی نمیتونید بزرگش کنید؟!
بعدم بهدنیا بیاد مجبوره نگهداره نمیتونه بزاره سرِ کوچه که
ببخشید شوهر شما هم خدارو میخواد هم خرما هم نمیتونه جلوس هیجانشو بگیره نه میتونه بچهرو نگهداره ای بابا