2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست
منطقتو دوس دارم😊 اون زنه که اول بدون هیچ دلیلی برای من ارزوی مرگ کرد رو ادم خوبی میدونی

برای من آرزوی مرگ میکردی ن بچم

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی عجیبه خدا پدرتون بیامرزه

الان نمی‌فهمه کی رو ازدست داده ..بابام یه فرشته بود..داداشم مثل شیطانه چیزی براش نمیخره منت میذاره سر بچه به فکر بالا کشیدن مال خواهرهاش ومادرشه

نه ندیدم اخی بچه ها همینقدر ساده و صافن مثل یه لوح صاف که از بزرگترا الگومیگیرن تا شکل بگیرن

بله دقیقا

حتما ببینید

همسر رامبد جوان اسمش چی بود؟ اون بازی کرده

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه سه ساله شاید بگی هاپو بترسه. احساس خطر کنه..

ولی درکی از مرگ ومردن نداره،!!!

مقایسه اصلا چیز خوبی نیست

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
این دختر منه ک آرزوی مرگ کرد براش فقط از خدا میخام خودش سزای حرفشو بده امشب اشک منو درآورد با حرفش

عزیزم پاک کن عکس گل دخترتو.  به دل نگیر. ان شالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشه. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

این دختر منه ک آرزوی مرگ کرد براش فقط از خدا میخام خودش سزای حرفشو بده امشب اشک منو درآورد با حرفش

ای خدااا چه ناز و بانمکه شیطون بلا خداحفظش کنه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

واییی خدا عزیزممم

ماشالله خداحفظشون کنه انشالله🥰

درضمن اینو درنظر بگیر که با دعای گربه سیاه بارون نمیباره😉

ممنون گلم انشالله خدا براش معجزه کنه خوب بشه 🌺🌺🙏🙏

فدات مهربونم🥺🙏♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

مثلا میخوای ترحم بخری دگ؟

تو برای من ارزوی مرگ کردی. مادر منم برای بچت 

همونجور که تو ناراحت شدی دل مادر منم شکست واگذارتو کرد بخدا

جالبه که اول اون ارزوی مرگ کرد و حرف اونو نادیده میگیرینمن بچه ی مادرم نیستم؟من اونو نگفتم مادرم دید ...

کار اونم درست نبود که نفرین کرد ولی شما بدترش کردین میخواستی بگی به خودش میگفتی بچه گناه داره ومطمئنم این حرف خودتون بوده نه مادرتون شما از رو‌دلسوزی گفتی کارت اشتباه بوده ولی کاش بایه بیان بهتری میگفتین خیلی ها بهشون گفتن اشتباه کردین ولی ازشما ناراحت شد چون طرز گفتنتون خوب نبود عزیز تو‌بازی بوده خواسته نقشی رو‌که بچه اش خواسته براش بازی کنه 

چرا مگه متوجه محبت و بغلت نمیشه ؟

کمی💔 ولی مثلا خیلی چنگ میزنه یا خودش میزنه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810