2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست
به جان خودم ...به مامانم میگم میگه بچه اس نمی‌فهمه که..درحالی که دختر ۳ساله ی من چند روز پشت پرده ها ...

خیلی خیلی عجیبه 

خدا پدرتون بیامرزه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
چطور دلت میاد اینو بگی🙄از مامانش که مهربونتر نیستی داشته با بچه اش بازی کرده گفته خفه ات میکنم این ...

جالبه که اول اون ارزوی مرگ کرد و حرف اونو نادیده میگیرین

من بچه ی مادرم نیستم؟

من اونو نگفتم مادرم دید گفت بچه ی خودش ایشالا بمیره چرا به تو اونجوری میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما جای خدایی و از گناهان من خبر داری که هی میگی اون معصومه تو نیستی؟؟

همه چیو ک نباید خبر داشته باشیم از دل سیاهت ک برای بچه دعای بد میکنی معلومه ک معصوم نیستی!!!!

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
شما جای خدایی و از گناهان من خبر داری که هی میگی اون معصومه تو نیستی؟؟

خبر ندارم ولی یک گناهی که کردی رو همین الان دیدم..

دیگه بماند که دل چه کسایی رو هم شکوندی قبلا...

اصلا هرچقدر هم پاک و بیگناه باشی مثل ی بچه ۳ ساله  نیستی 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

اصلا نمیدونی پشت پرده وقتی صدای کارتون شنیدم تا یه مدت تو افق بودم

آدم میمونه با چه امیدی این وروجکا رو داره بزرگ می کنه😄😄  خدا حفظشون کنه عزیزم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اصلا برای بابام عزاداری نکرد..حیف اونهمه محبتی که بابام بهش میکرد...جوری رفتار کرد انگار بابای خیلی ...

نه شوک شده بوده

یا باور نکرده بوه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
همه چیو ک نباید خبر داشته باشیم از دل سیاهت ک برای بچه دعای بد میکنی معلومه ک معصوم نیستی!!!!

اوکی من دلم سیاهه برای مهم نیست چه فکری میکنی 

ولی اون که اولش بدون هیچ دلیلی برای من ارزوی مرگ کرد خیلی دلش پاکه 

فیلم کوتاه شیهه رو دیدید؟؟ اونم خیلی خوبهاصلا آدم مو به تنش سیخ میشهدختر ۵ساله بر میداره خواهر چندما ...

نه ندیدم 

اخی بچه ها همینقدر ساده و صافن 

مثل یه لوح صاف که از بزرگترا الگومیگیرن تا شکل بگیرن

خیلی خیلی تپ تاپیکام هست ولی چیز خیلی بدیه و طلسم بزرگی ردن

آره میدونم خواهر جان.خدا خیر نده به کسی که اینکار رو می کنه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خبر ندارم ولی یک گناهی که کردی رو همین الان دیدم..دیگه بماند که دل چه کسایی رو هم شکوندی قبلا... اصل ...

منطقتو دوس دارم😊 اون زنه که اول بدون هیچ دلیلی برای من ارزوی مرگ کرد رو ادم خوبی میدونی

این بازی برا چند تا بچه خوبه، نه بچه و بزرگسال، مخصوصا مادر. چون حس از دست دادن و گم شدن بهشون منتقل میکنه.  آسیب زننده است. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

اصلا برای بابام عزاداری نکرد..حیف اونهمه محبتی که بابام بهش میکرد...جوری رفتار کرد انگار بابای خیلی ...

شاید شوک بوده طفلی

2810