2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمانی که میخوندم همه چیز زندگیم اوک بود چیزی هم که میخواستم گرفتم ازش هم علم هم رزق

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
اون زمانی که میخوندم همه چیز زندگیم اوک بود چیزی هم که میخواستم گرفتم ازش هم علم هم رزق

جدی دوماه خوندی ؟ واقعا ب علم و ثروت رسیدی ؟بعد یک جا خوندی؟

عزیزم برای حاجت ازدواج هم اثر داره؟

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

منم نزدیک ۴۰روز خوندم دیگه یه شب یادم رفت دیگه ادامه ندادم (خیلی خوب بود برا من که)اختلاف اینا هم نی ...

جدی چ اثری دیدی گلم 

من یجا میخونم دوروزه خسته میشم

چجوری میخونی یک جا میخونیش

نه دویست تا میخونم یکجا بعد دویست تا دیگه 

بعضی وقتا هم کامل یکجا میخونم 

ولی زیاد سر وقت نیست بعضی وقتا میمونه نصفش بعد دوازده ولی بازم میخونمش

چ اثری دیدی عزیزم

خیلی ناامید بودم انگار یکم زندگیم جون گرفته 

و اصلا نمی تونستم زبان بخونم یک کلمه اش تو ذهنم نمی رفت از وقتی میخونم انگار کلمه رو که میبینم توی ذهنم ثبت میشه 

جدی دوماه خوندی ؟ واقعا ب علم و ثروت رسیدی ؟بعد یک جا خوندی؟

بله باید یکجا پشت هم بخونی فک کنم خودم اینطوری بودم اصلا یک روزم رد نکردم گاهی وسط مهمونی خانوادکی هم تسبیح دستم بود تعداد هم دقیق میگفتم یکی دوبار هم جایی دعوت شدیم از ۶ ۷ صبح پاشدم اول ذکرا رو تموم کردم بعد خوابیدم اولویتم شده بود این ذکر

هفته اول شاید سخت باشه بعدش که حفظ میشی راحته من ۴۵ دقیقه‌ای یا یک ساعته تمومش میکردم

بله هر کدوم جدا جدا هم علم هم ثروت

انگار تا آخر عمرم هزاران در به روم باز کردن

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️