2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثل تو برا امتحان شروع کردم دقیق یادم نیست قبل از تموم شدنش بود آثارش اومد تو زندگیم اول علم اومد ...

گلم کسی ک کارو بار نداره من مثلا کسی رو ندارم ک از طرف اون بهم ثروت بیاد. ینی حتی برا منی ک نقطه کورم راه چاره میاره 

گلم کسی ک کارو بار نداره من مثلا کسی رو ندارم ک از طرف اون بهم ثروت بیاد. ینی حتی برا منی ک نقطه کور ...

بله چاره هست برای من که بود فک کنم برا همین این ذکر معروف شده

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
بله چاره هست برای من که بود فک کنم برا همین این ذکر معروف شده

خدا کنه برا منم چاره ساز باشه . یبار ده روز خوندم بعد ول کردم دوباره ده روز هست دارم میخونم خدا کنه بتونم دوماه فیکس بخونم آخه من خیلی عجولم هی میگم دوماه خیلی زیاده 

خدا کنه برا منم چاره ساز باشه . یبار ده روز خوندم بعد ول کردم دوباره ده روز هست دارم میخونم خدا کنه ...

زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشت

کجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از علم و ثروت البته تجربه منه

انشاءالله تو هم حاجت روا بشی

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشتکجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از ع ...

فدات گلم.عزیزدلم چقدر دلت پاکه. 

واینکه بین گفتن استغفار حرف میزدی با کسی هی بچها میان باهام حرف میزنن یا گوشیم زنگ میخوره

فدات گلم.عزیزدلم چقدر دلت پاکه. واینکه بین گفتن استغفار حرف میزدی با کسی هی بچها میان باهام حرف میزن ...

ممنون دوستم صحبت واجب اره حاجت روا باشی

زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشتکجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از ع ...

سلام عزیزم خوبی من یک ماهه دارم میخونم ولی چیز خاصی ندیدم . شما ماه اول نشونه میدین ؟