2777
2789
عنوان

16 سالمه دخترم

450 بازدید | 52 پست

راستش من 16سالمه و خیلی شخصیت عصبی ای دارم و چون دوتا برادر بزرگ تر از خودم لطافت دخترونه یا ناز ندارم.. لباسای دخترونه میپوشم.. ناخن درست میکنم. ولی رفتارم عصبانیتم آدمارو دور میکنه ازم و ناز دخترونه ندارم 

مشکلم اینه اصلا خودخواه نیستم و عاشق کمک کردنم 

ب خیلیا کمک کردم.. از خودکشی منصرفشون کردم 

خیلی دل میسوزونه واسه همه 

ولی چون زود عصبی میشم و نمیتونم خودمو کنترل کنم و مثل اونا رفتار دخترونه و آروم و صبور نیستم دوستام حس میکنم یکم دوری میکنن ازم ینی هیچ رفیق صمیمی ای ندارم چون هر کیو ک داشتم تش بخاطر عصبانیتم و تصمیمات ناگهانیم سرد شدن و خیلییی حسودم.. 

راستش نمیدونم چیکار کنم هرچی سعی میکنم درست نمیشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید ببینی سر چیا عصبانی میشه و چه موضوعاتی اونقدر برات اهمیت داره که عصبانی بشی سرش بعد علتش رو پیدا می کنی

مثلا من سر اینکه مامانم غذای مورد علاقه امو درست نکرد عصبانی شدم چون احساس کردم بهم اهمیت نمیدم

بعد می نویسی میزان عصبانیتتو مثلا ۷ از ۱۰

بعد اینکه چه رفتاری کردم؟چه افکاری داشتم؟چه علائم جسمانی داشتم؟

بعد به یه سری نتایج می رسی بعد میری سراغ حلش

رابطه ات با پدرت سرده؟

راستش مشکلات زیادی داشتم تو کودکیم ک خیلی زیادن و نمیشه گفت یجورایی همه شون روم تاثیر گذاشته.. هرچقدر سعی میکنم ج ندم نمیتونم خشممو کنترل کنم 

بنویس هر چیز کوچیکی که واکنش نشون دادی بنویس همراه این روش که گفتم

راستش سرخود قرص ضداضطراب میخورم بعضی وقتا  چون وفتی عصبی میشم خیلی بعدش سریع گریم میگیره دچار استرس میشم

راستش آدم اجتماعی هستم ولی مثل بقیه خیلی روابط صمیمی ندارم با همه مثلا ترجیج میدم همیشه یک نفر باشه واسم 

و خب چون حسادت نشون میدم رو اون فرد و بعد دچار عصبانیت و این داستانا میشه اون فرد رو از دست میدم)

همه آدمای زندگیم تا الا اینجوری رفتن

من برادر ندارم ولی مثل توئم🥲🥲🥲

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌