2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم شایدم ب طلاق ختم بشه

411 بازدید | 38 پست

اصلا دوس ندارم بقیه راجبم بگن مطلقه یا اصلا دوس ندارم🥹 مقاومت میکنم برا طلاق حس میکنم بده اینده سخت میشه

خاک تو سرم با این انتخابم ریدم 

جاست الان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از مجردی متنفرم کاش ازدواج‌می تونستم‌ بکنم 😔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

هیچکس براش مهم نیست ما چیکار میکنیم

کاریو بکن که به صلاحته

قراد نیست بخاطر حرف مردم رو عمرت شرط ببندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم مثل توام 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
سر چی؟

ب خانوادم بی احترامی کرده

دو ماهه تازه عقد کردیم استوری گذاشته ۱۷ _۱۸ سالگی عشق پاکه و ادما حس پاکو تجربه میکنن و وقتی چیزیو دوس دارین با تموم وجودتون دوس دارین

۱۷ _۱۸ سالگیش با دختر عمش نامزد بوده

جاست الان

من طلاق گرفتم بااینکه تنها راهم بود و تصمیم درست بود اما احساس شکست میکنم ن اینکه دلم تنگ شده باشه واسه طرف ها 

نه 

از آینده بشدت میترسم دیگه میل ب ازدواج ندارم و از همه متنفرم و بسیار بسیار خودمو بخاطر شوهر غلطی ک انتخاب کردم سرزنش میکنم

زود طلاق بگیر کسیم مطلقه نمیگه اولا عقدی دوما مگه مطلقه انتخاب فرده قسمته و عیب نیست 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ب خانوادم بی احترامی کردهدو ماهه تازه عقد کردیم استوری گذاشته ۱۷ _۱۸ سالگی عشق پاکه و ادما حس پاکو ت ...

دوماهه اینکارا رو کرده😐

چ سمی این ادم. پخته نیس اصلا انگار بچه کوچیک😑

ساقی به نور باده برافروز جام ما
مگه دوسش نداری

میدونی چیه 

ب مادرم بی احترامی کرده اصلا قابل بخشش نیست 

شاید استوریشو ک توش نوشته بود عشق ۱۷_۱۸ سالگی فراموش نمیشه رو ببخشم 

ولی اینک ب مادرم بی احترامی کرده رو ن

جاست الان