2777
2789
عنوان

16 سالمه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست

برو مشاوره

ولی یچیزی بگم منم قبلا مثل تو بودم از وقتی نماز خوندنو شروع کردم اصلا حوصله جنگ و دعوا با کسی ندارم اخلاقمم عالی خانوادم میگن خیلی تغییر کردی 

(البته من تجربه خودمو گفتم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اسی انگار من این تاپیکو زدم

منم دقیقا خیلی زود عصبی میشم

فکر کنم از مامانم به ارث رسیده بهم

چون همیشه وقتی میخواستم باهاش حرف بزنم بی حوصله بود و توجهی نمیکرد و سریع عصبی میشد

منم اینجور شدم

از خودم بدم میاد

بعضی وقتا سره چیزای کوچیک مثل اینکه چرا داداشم رفته تو اتاقم بی اجازه یهو خون جلو چشامو میگیره و خیلییی عصبی میشم

منم دوستامو اینجوری از دست دادم

خوشبختم همزاد عزیزم😂😉🖤

خخخ خوشبختم

خالم بهم میگه اخلاقمو درست کنم چون امسال ایشالا میرم دانشگاه و یه شروع جدید برای منه

نباید از خودم تو ذهن بقیه تصویر یه آدم عصبی رو بجا بزارم وگرنه ممکنه بهترین سالای عمرمو جهنم کنن

ولی نمیدونم چجوری هم آرام باشی هم اگه ناحقی کردن حقتو بگیری بدون اینکه عصبی شی؟!

خخخ خوشبختمخالم بهم میگه اخلاقمو درست کنم چون امسال ایشالا میرم دانشگاه و یه شروع جدید برای منهنباید ...

چ خوب امیدوارم موفق باشی گلی)

هیچ وقت دلم نمیخواست.. عصبانیتم تا بزرگسالی باهام بیاد. 

خخخ خوشبختمخالم بهم میگه اخلاقمو درست کنم چون امسال ایشالا میرم دانشگاه و یه شروع جدید برای منهنباید ...

درسته ولی ما اون چیزی ک قراره پیش بیاد همیشه رقم نمی‌زنیم..