2777
2789
عنوان

16 سالمه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش مشکلات زیادی داشتم تو کودکیم ک خیلی زیادن و نمیشه گفت یجورایی همه شون روم تاثیر گذاشته.. هرچقد ...

احساس می‌کنم درک نشدی، احساساتت رو سرکوب کردی 

اهل ورزش هستی؟

به نظرم

ورزش

پیاده روی

یوگا 

تمرین تنفس های عمیق

فیلم و سریال های طنز

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

محدود کردن استفاده از فضای مجازی و رسانه ها و خواب منظم می‌تونه کمکت کنه، البته اگه انجام بدی واقعا

سه تا موقعیت که امروز استرس گرفتی بگو

ببین نمیدونم چجوری توضیحش بدم 

من اصلا آدم صبوری نیستم 

ینی هرچیزی رو با تندی جواب میدم

این حالت عادیمه. ولی وقتی دیگه عصبانیتم شدید میشه سر ی دعوا یا حرف اون شکلی میشم

احساس می‌کنم درک نشدی، احساساتت رو سرکوب کردی اهل ورزش هستی؟به نظرمورزشپیاده روییوگا تمرین تنفس های ...

درسته 

از نطر خودم خیلی آدم خوبیم چون واقعا به هرکسی بتونم کمک میکنم ولی عصبانیتم پلای پشت سرمو خراب میکنه 

آدما حوصله نمیکنن ی آدم عصبی رو تحمل کنن

معنی زندگی و درداش رو خیلی خوب میفهمم ولی همه ی این راه رو رفتم ولی نمیشه. 

توضیح نده مثال بزن

مثلا وقتی ی نفر ی چیزو دوباره میگه بهم عصبی میشم 

وقتی یچیزی  رو هی تکرار کنه 

وقتی مثلا حس میکنم مامانم دادا‌مو بیشتر دوست داره حسادتم میگیره خیلی و باعث عصبانیتم میشه 

اوکیه این مثالا؟ 

مثلا وقتی ی نفر ی چیزو دوباره میگه بهم عصبی میشم وقتی یچیزی رو هی تکرار کنه وقتی مثلا حس میکنم ماما ...

تا حالا ازش پرسیدی که تو رو بیشتر دوست داره یا داداشتو؟

چه رفتارهایی باعث میشه همچین احساسی داشته باشی

درسته از نطر خودم خیلی آدم خوبیم چون واقعا به هرکسی بتونم کمک میکنم ولی عصبانیتم پلای پشت سرمو خراب ...

به نظرت الان پررنگ ترین مشکلت زود عصبانی شدنته درسته؟

بیشتر چه وقتایی عصبی میشی؟

چه چیزایی رو مخت میره و نمیتونی تحمل کنی؟

اگه مشکلی پیش بیاد، خانواده ات بهت گوش میکنن و فرصت توضیح و حرف زدن میدن یا سریع مقصر میدونن تورو؟

تا حالا ازش پرسیدی که تو رو بیشتر دوست داره یا داداشتو؟چه رفتارهایی باعث میشه همچین احساسی داشته باش ...

ملمانم واسه آوردن من خیلی تلاش کرده و اون تنها آدم امن منه

و میدونم ک خیلی منو دوست داره 

ولی وقتی چمیدونم مثلا وقتی من دارم غذا میخورم کنارم نمیشینه ولی وقتی داداشم میاد کنار اون میشینه سر همین عصبی میشم ناراحت میشم

به نظرت الان پررنگ ترین مشکلت زود عصبانی شدنته درسته؟بیشتر چه وقتایی عصبی میشی؟چه چیزایی رو مخت میره ...

خیلی از مشکلا هستن 

زود عصبانی شدنم 

حسود بودنم 

وابسته بودنم ب آدما 

و همشون روانیم میکنن

به نظرت الان پررنگ ترین مشکلت زود عصبانی شدنته درسته؟بیشتر چه وقتایی عصبی میشی؟چه چیزایی رو مخت میره ...

ما چون بابامون آدم عصبی ایه از بچگی این شکلی بدنیا اومدیم 

حتی داداشام از من بدترن عصبانی میشن خون میگیره جلو چششونو ولی من نمیخواستم هیچ وقت مث اونا باشم همیشه دلم میخاست مث بقیه دوستای خودم باشم 

وقتی میدیدم من این همه کمک میکنم تش بقیه آدما عزیزترن روانیم میکنه 

خیلی از مشکلا هستن زود عصبانی شدنم حسود بودنم وابسته بودنم ب آدما و همشون روانیم میکنن

یه سوال چیزی هست داخلش حرفه ای باشی؟مهارتی داری؟

چقدر در روز خونه ای و چقدر بیرون و داخل اجتماعی؟

رابطه ات با پدرت چطوره؟