2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 49 پست
وای بگردمت:) عزیییز دلم چقدر خانوم‌بودی که تحمل کردی:))قرص مصرف نمیکنه؟

میداد دکترش ولی ۱رور مبخورد ۱نمیخورد

۲بار دکتر عوض کردم

وای نشد

میکفت مشکل از توو بچه امونه

من سالم و...

همبن مترسمچون مشکل جنسی داشت عاشق خودارضایی بودازی طرف میترسم بره خونش دخترمهی میگم فقط ببرتش بیرون ...

دادگاه بری فقط هزینه و وقتت هدر میشه چون اونا کاری نمیکنن باور نمیکنن انقدر ادم هایی هستن دروغ میگن اونا نمیدونن دروغ میگی یا راست فقط نذار بره تا اون اقدام کنه اگه اومد خشونت بخرج داد در خونت زنگ بزن پلیس صورت جلسه کنه بعد برو دادگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میداد دکترش ولی ۱رور مبخورد ۱نمیخورد۲بار دکتر عوض کردموای نشدمیکفت مشکل از توو بچه امونهمن سالم و...

دوقطبی زمان زیادی میخواد اولش تا قرص جواب بده بعد قرص باید دقیق مصرف بشه

به پدر و مادر یا کسی که ازش حرف شنوی داره میگفتین بهش بدهیا توی آب و غذا حل میکردین

پدر مادر یا همون قدیمی ها قبول ندارن نمیشناسن این چیزها رو میگن ایراد نذار گل گاو زبان بخوره خوب میشه و..سربه سرش نذاری خوب میشه و...

نامه و قرصای دکتر که هست😐

عزیزم نامه بدرد دادگاه میخوره اگه دکترش معتبر باشه ولی بدرد خانواده اون نمیخوره که بگی این مدرک کمکش کنید اونا روان پزشک قبول ندارن قدیمی ها بد میدونن میگن مگه ما دیون ایم