2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 49 پست

داداش بیچاره منم همینو مدام تکرار میکرد، فکر میکردیم دروغ میگه

باور نمیکردیم

وقتی فهمیدیم راست میگه که ذیگه خیلی دیر شده بود... 

اگر 1 درصدم بخاطر اینکه بابای بچته واسش ارزش قائل هستی، بهر نحوی هم که شده کمکش نکن

لااقل اگر پسفردا اتفاقی افتاد، تو پیش وجدان خودت راضی هستی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دختر تو سنی‌ هست که نه بگیم اونقدر درکش زیاده نه درکش کمه واقعا سنش حساسه روش تاثیر بد میذاره دخ ...

اتفاقا نذار بره ممکنه هم خودش بکشه هم بچه رو هم خدانکرده من با دو قطبی کامل اشنا هستم

داداش بیچاره منم همینو مدام تکرار میکرد، فکر میکردیم دروغ میگهباور نمیکردیموقتی فهمیدیم راست میگه که ...

منظورم اینه که جلوی خودکشی شو بگیر، حالا چه غیر مستقیم چه مستقیم

تو روحیه بچت اثر میذاره اگر باباش همچین کاری کنه

داداش بیچاره منم همینو مدام تکرار میکرد، فکر میکردیم دروغ میگهباور نمیکردیموقتی فهمیدیم راست میگه که ...

من وجدان درد ندارم خواهر

چون ۱۷سال باهاش زندگی کردم پی دکتر و بستری بودن و....هم رفتن نخواست درمان بشه چون ۲قطبی بود

۱سال این جرفا رو ب دخترم میرنه ولی کاری نکرده

فقط میخواد دخترم حالش بد بشع

بعد ک باهاس مبحرفم میره باز چندروز دیگ میاد

دخترم حتی مساوره هم میره

مساوره میگ حق نداره پدرش هم ببینه

ولی من میگم اون پدرشه بد زشتع نبینه

بخدا صحبت کردم عزیزمجتی بعد طلاقم هزاربار حرف زدم ا۱۷سال ک زنش بودم پی دکتر بودم ک خوب بشه نشد چون ۲ ...

وای نه دو قطبییی😣 خیلی گناه داره طفلی:) چقدر دلش میخواد یه زندگی خوب داشته باشه الان:)))

یعنی تو باهاش سازگار نبودی که میخواست یه زن دیگه بگیره؟

من وجدان درد ندارم خواهرچون ۱۷سال باهاش زندگی کردم پی دکتر و بستری بودن و....هم رفتن نخواست درمان بش ...

زشته نبینه؟اگه به دخترت آسیبی زد بازم زشته ؟ این یه افسردگی ساده نیس که خودت میگی دو قطبی هست دخترم افسرده میشه بیچاره

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
وای نه دو قطبییی😣 خیلی گناه داره طفلی:) چقدر دلش میخواد یه زندگی خوب داشته باشه الان:)))یعنی تو باه ...

بودم ۱۷سال با مسکل جنسی اش و تعادل نداشتن هاش سر کردم

مثلا میگفت برو مسافرت با بابات میرفتم ۱۱یاعت بعد فحش میکشید ب بابام و مامانم میکفت برگرد ولی برمیگشتم میگفت چرا اومدی فلان فلان شده

و....

زشته نبینه؟اگه به دخترت آسیبی زد بازم زشته ؟ این یه افسردگی ساده نیس که خودت میگی دو قطبی هست دخترم ...

همبن مترسم

چون مشکل جنسی داشت 

عاشق خودارضایی بود

ازی طرف میترسم بره خونش دخترم

هی میگم فقط ببرتش بیرون و.....

اینجور حرفاهم ک میزنه بدتر میشم

گفتم برم دادگاه بگم حکمس چیه؟

من وجدان درد ندارم خواهرچون ۱۷سال باهاش زندگی کردم پی دکتر و بستری بودن و....هم رفتن نخواست درمان بش ...

نه چرا بد باشه بد باشه بهتره یا اینده دخترت و اعصاب دخترت اگه اونم مریض بشه خوبه؟