2777
2789
پارتی میخاد منم ندارم😵😵

سلام. بلاتون به دور باشه عزیزم

چه ربطی به پارتی داره خانمی؟؟؟ ی مشکل بیمه ای هستش خانواده ت غیر از ابجیت و شوهرش بگو برن پیگیری کنن برات از خود بیمارستان و بیمه ت. هرچه سریعترم اینکار رو بکن. 

نمیدونم چرا حس میکنم این وسط یکی داره دورت میزنه!!!!

اگر ۷۰ تومن گرفتن پس عمل سختی رو داشتی همون بهتر که خودتو نسپردی دست دانشجوهای امام و گلستان. توی پات پلاتین یا فلزی کار گذاشتن؟؟؟

چندشب بستری بودی اونجا؟؟؟ ممکنه این ۷۰تومن شامل همه چیه حتی روزهای بستری بودنت.

چون بیمارستان های خصوصی فک کنم شبی ۴/۵ باشه هزینه بستریشون.

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

خیلی از بیمه تکمیلیا خیلی مواردو شامل نمیشه 

لیشت شمول بیمه تکمیلیتو مطالعه کن اگ جزئش بود حقطو طلب کن اگه نبود هم ک دستت ب جایی بند نیست 

اول باید میدی شامل میشه یا ن بعد میرفتی

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. بلاتون به دور باشه عزیزمچه ربطی به پارتی داره خانمی؟؟؟ ی مشکل بیمه ای هستش خانواده ت غیر از اب ...

سلام عزیزم ممنون 

مثلا امروز عصربستری شدم 

شب عمل کردم فرداعصرمرخص شدم اشب فقط بودم

بله پلاتین گذاشتن

سلام عزیزم ممنون مثلا امروز عصربستری شدم شب عمل کردم فرداعصرمرخص شدم اشب فقط بودمبله پلاتین گذاشتن

خدا سلامتی بده بهتون😘

ممکنه بخاطر هزینه پلاتین باشه. حتی پیچ هایی هم که استفاده میکنن توی عمل های شکستگی ، اینطور نیست دونه ده هزارتومن باشه، مثلا هرپیچ دونه ۵میلیونه. همه اینارو درنظر بگیر به علاوه خصوصی بودن بیمارستانت. تلاشتو بکن حداقل ی درصدی رو از بیمه دریافت کنی .فقط خلاصه پرونده ت رو یجوری از بیمارستان بگیر.مثلا بگو چون توی راه کربلا بودم میخوام از کشور عراق غرامت بگیرم. نمیدونم ی چیزی بگو😀 ولی در کل وظیعشونه بهت خلاصه پروندتو بدن

بیمارستانی که رفتن خصوصیه دولتی نیست

ربطی نداره میدن برادر منم رفت خصوصی برا کمرش عمل کرد

هزینه رو بیمه تکمیلی بهش داد

حتی یکیو دیدم غضروف مصنوعی گذاشت بیمه تکمیلی بود گفت هزینه رو بهم دادن از طرف بیمه اونم خصوصی بود

خدا سلامتی بده بهتون😘ممکنه بخاطر هزینه پلاتین باشه. حتی پیچ هایی هم که استفاده میکنن توی عمل های شک ...

ممنون عزیز💜💜زنگ زدم بیمه مون گفته تصادفات رو شامل نمیشه😫😫حالا من ازکجا بیارم۷۰ تومن شوهرخواهرم رو بدم 😫

ربطی نداره میدن برادر منم رفت خصوصی برا کمرش عمل کردهزینه رو بیمه تکمیلی بهش دادحتی یکیو دیدم غضروف ...

زنگ زدم بیمه مون گفته تصادفات رو شامل نمیشه😫😫حالا من ازکجا بیارم۷۰ تومن شوهرخواهرم رو بدم

ممنون عزیز💜💜زنگ زدم بیمه مون گفته تصادفات رو شامل نمیشه😫😫حالا من ازکجا بیارم۷۰ تومن شوهرخواهرم ر ...

خداروشکر سالمی عزیزم

این پولا میاد و میره

بازم دم دامادتون گرم ۷۰ تومن پول کمی نیست.

طلا نداری بفروشی؟؟؟

مجردی؟؟