2777
2789

دوستان من بیمه تکمیلی دارم و تامین،

بیمارستان اروند پامو عمل کردم تصادف کردم بعد شوهرخواهرم هزینه رو داد چون خودمون نداشتیم تا بعد که بیمه تکمیلی پرداخت کرد من بهش بدم،

الان بیمارستان برام بیمه آزاد حساب کرد چیکارکنم توروخدا؟ندارم ، کسی میتونه کمکم کنه هرکی کمکم کرد شیرینیش هم محفوظه،

خب برو بیمارستان قسمت اداری بهشون بگو که بیمه داشتی و اشتباه کردن 

حتماً درست میکنن مدارکتو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاکتور برو بگیر ببر بیمه ای که طرف فرداد هستی  فقط قبلش زنگ بزن بیمه ببین چه مدارکی میخواد بعد برو از بیمارستان بگیر دیدی اذیت میکنن برو پیش رییس بیمارستان مدارک و بگیر ببر بیمه

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

شما که دستتون خالی بود بیمارستان امام یا گلستان می‌رفتید 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگه رفتی قسمت اداری کارتو راه ننداخت برو پیش رییس بگو که من حتی گفتم بیمه تکمیلی هستیم اما آزاد رد کردند 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
شما که دستتون خالی بود بیمارستان امام یا گلستان می‌رفتید

بعضی از دکترا اونجا کار نمیکنن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزم فک نمیکنی مشکل از بیمارستانه ؟؟وقتی بیمه داری چجوری آزاد حساب کرده ؟؟

بیمارستانی که رفتن خصوصیه دولتی نیست

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
میگن تصادفات جز بیمه نمیشه ولی من میدونم الکی میگن😔

بگو به شما چه 

شما مدارک منو درست تکمیل کنین 

یه نفر که میتونه قشنگ قانعشون کنه بره حرف بزنه 

من تو بارداری پره اکلامپسی بودم و بستری شده بودم 

بیمارستان مدارک منو نمیداد که برای زایمان ارائه بدم 

شوهرم چندین بار رفت ولی هربار گفتن نمیدیم و دست به سرش کردن 

تا یه بار که رفت زنگ زد خودم با مسئولش حرف زدم و توضیح دادم که برای زایمان نیاز دارم به این مدارک چون زایمانم باید سزارین باشه اونا هم از مدارک کپی گرفتن و اصلشو دادن 

که البته تهش مجبور شدم طبیعی بیارم🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اصلا😪

الان باید فاکتور بگیری ببری بیمه ای که اونجا تکمیلی دارید

2810