2777
2789

بچه ها  من شنیدم بعد سزارین شکم میاری آب نمیشه 

درسته؟ 

زایمان طبیعی برا شکم نیاوردن بهتر یا سز 

من واقعا میترسم شکم بیارم😔😔  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چکارایی انجام دادین که شکمتون تخت شد؟

راستش کار خاصی نکردم،بخاطر همین میگم ژنتیکه،چون مادرمم همینجور بود

شاید علت کلیشه این باشه که کلا کم غذا هستم

شیر مادر هم دادم به بچه ،اینم میگن تاثیر داره اما نمیدونم چقدر درسته

زایمان طبیعی بودم از بیمارستان اومدم خونه حمام کردم و گن زدم تا چهل روز گن زدم بعدش حوصلم نشد الان نزدیک سه ماهه زایمان کردم یکم شکم دارم اونم چون بیش ازحد آب میخوردم یعنی حالاشم یه پارچ آب کلا بالا سرمه 

سزارین چونکه زیر شکم برش میخوره،  شکم میفته و هیچوقت آب نمیشه

طبیعی شکم آویزون نمیشه حداقل

بعدم اگه بعداز زایمان بتونی کمربند مخصوص محکم ببندی تا حداقل یک ماه بازش نکنی،  شکمت تخت میشه،  فقط برای حموم بازش کنی،  اگه بتونی تحمل کنی،  اطرافیان هم باید حواسشون باشه که باز نکنی و کمکت کنن

راستش کار خاصی نکردم،بخاطر همین میگم ژنتیکه،چون مادرمم همینجور بودشاید علت کلیشه این باشه که کلا کم ...

بستگی به مقدار بزرگی شکمم هست مثلا من خیلی وارونه نشدم تو بارداری خیلیا چنان شکم درست میکنن چاق میشن من

بستگی به مقدار بزرگی شکمم هست مثلا من خیلی وارونه نشدم تو بارداری خیلیا چنان شکم درست میکنن چاق میشن ...

آفرین اینم هست،من چون اورژانسی هفته ۳۶ زایمان کردم اصلا شکمم به اون حد هم نرسیده بود ،اما دوستم هفته ۴۰ هم پر کرده بود

آفرین اینم هست،من چون اورژانسی هفته ۳۶ زایمان کردم اصلا شکمم به اون حد هم نرسیده بود ،اما دوستم هفته ...

من خودم دوماه آخر خیلی شکم آوردم و ماه آخر شدید ورم کردم بعد آدم لاغر تا تپل فرق داره من خودم دوتا تیکه استخونم