2777
2789
عنوان

مقعد بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 108 پست
پسر منم همین مراحل رو طی کرد ولی الان بی اختیاری داره خیلی نگرانمالان بی اختیاری نداره؟

نه

اون بنده خدا مشکلی نداره دیگه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خوبی در اینمورد سراغ دارید؟

من شیرازم

خودم اطلاعی ندارم اما اگه شیرازید براتون بپرسم 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

[QUOTE=350475423]روده بزرگ داشت خیلی کوچیک و بدشکل بود و چسبیده بود به مثانه اش و دکتر گفت به درد نمیخوره و کلا درش انشاالله بچتون مشکلش حل بشه و ادامه پیدانکنه امیدوارم خداوند بهبودی و سلامتی رو به فرزندتون عطا که الهی آمین

هیچ جواب درستی نمیدن میگن شاید بی اختیاریش تا بزرگسالی هم بمونه برای زخمش هم میگن پماد زینک به مقدار ...

پمادتتراسایکلین رو هم امتحان کن بلک اون جواب بهتری بده 

زخمش خوب بشه

گفتن تا سه چهار سالگی مشخص نمیشه که بی اختیاری داره یا نه موقع پوشک گرفتن باید صبر کنم ولی الان مدام ...

وای عزیزم خداقوت بحق فاطمه زهرا زود طفل معصومت شفا پیداکنه بحق این روزای عزیز

من شیرازمخودم اطلاعی ندارم اما اگه شیرازید براتون بپرسم

ممنونم عزیزم من تهرانم دنبال دکتر خوبم دکتر خودش دکتر سالک بیمارستان علی اصغر بود بعد جراحی دیگه کاری براش نکرد برای زخماش و بی اختیاریش

2810