2777
2789
عنوان

مقعد بسته

2572 بازدید | 108 پست

بچم مقعد بسته به دنیا اومد ۲ بار عملش کردن روده بزرگ نداره و فقط روده کوچیک داره به خاطر همین مدفوعش خیلی ابکیه و پشتش کلا زخمه و خوب نمیشه بی اختیاری داره نمیدونم چکار کنم خیلی زجر میکشیم ترو خدا اگه کسی این شرایط رو داشته کمکم کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روده بزرگ داشت خیلی کوچیک و بدشکل بود و چسبیده بود به مثانه اش و دکتر گفت به درد نمیخوره و کلا درش اورد 

الان مقعدش خیلی زخمه هر پمادی میزنم چون بی اختیاری داره و مدام مدفوع میریزه روش اصلا خوب نمیشه الان ۱۱ ماهشه هنوز نمیتونه بشینه نمیدونم به خاطر زخمش هست یا مشکلی داره خدای نکرده

دکترا چی‌میگن عزیزم تاکی این وضعیتش میمونه یعنی چیزی گفتن بعدازعمل

گفتن تا سه چهار سالگی مشخص نمیشه که بی اختیاری داره یا نه موقع پوشک گرفتن باید صبر کنم ولی الان مدام پوشکش رو کثیف میکنه و چون زخمه باید تند تند عوصش کنم بشورمش و پماد بزنم ولی بازم زخمش خوب نمیشه مثلا روزی بیست بار میشورمش

دکترا چی‌میگن عزیزم تاکی این وضعیتش میمونه یعنی چیزی گفتن بعدازعمل

هیچ جواب درستی نمیدن میگن شاید بی اختیاریش تا بزرگسالی هم بمونه برای زخمش هم میگن پماد زینک به مقدار زیاد بزن و تند تند پوشکش عوص کن بشورش همین

یکی از دوستای من،بچه ش با مقعد بسته بدنیا اومد

همون موقع از کنار پهلوشو سوراخ کردن و ازهمونجا مدفوع داشت

تا قبل از یکسالگی چندبار عمل شد.و خوب شد

الآن ۱۴ سالش هست و مشکلی نداره

انشالله بچه شما هم حتما خوب میشه،علم پزشکی پیشرفت کرده،و تقریبا بی اختیاری بعید هست.متخصص خوب ببرید پیگیری کنید .

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکی از دوستای من،بچه ش با مقعد بسته بدنیا اومدهمون موقع از کنار پهلوشو سوراخ کردن و ازهمونجا مدفوع د ...

پسر منم همین مراحل رو طی کرد ولی الان بی اختیاری داره خیلی نگرانم

الان بی اختیاری نداره؟

2810