سلام عزیزدلم . اگه کتاب تست نداری حتما آزمون های مختلف رو درباره مبحثی که خوندی کار کن واقعا سخته بدون تست بخوای بری جلو توی نت رایگان هم هست و کلی تست هست خصوصا توی سایت کنکور( کتاب ها و آزمون های که موسسه اجازه انتشار نمیدع به نظرم استفاده نکن چون حق الناس میشه ( خودم متاسفانه چندبار استفاده کردم و الان به شدت پشیمونم و حتما بعدا پولشون رو پس میدم ) . معلومه سخته واقعا اما تو تلاشتو کن حتما حتما آزمون هات رو تحلیل کن ببین چرا غلط زدی این سوال رو مثلا میبینی نکته داشته نکته رو وارد میکنی
(برای تستها. باید علامت بزنید
A> صحیح بود و نکته خاصی نداشت و ارزش حل دوباره ندارن
B> صحیح بود ولی نکته داشته و ارزش حل دوباره رو داره
C> غلط بود و نکته خاصی نداشت و ارزش حل دوباره نداره مثلا محاسباتی اشتباه کردی
D> غلط بود و نکته داشتع و ارزش حل دوباره رو داره
برای جمع بندی اول D و B رو حل میکنی و اگه فرصت بود C هم حل میکنی اما A رو دیگه اصلا بر نمیگردی )
نمیدونم امسال روند فرهنگیان چجوری باشه اما اگه مثل قبل باشه و کنکور اختصاصی فرهنگیان داده باشه یه نظرم روی این قسمت مانور بده من تراز کنکور اختصاصی فرهنگیانم شد۱۰۴۱۶ که خیلی تراز خوبیه ( دینی ۸۴ هوش ۶۵ درصد زدم ) و منو کشوند بالا
هوش خیلی ارزش بالاتری داره خیلی کار کن و تست های مختلف دربارش کار کن حتی آزمون های استخدامی هم هوش داره که میتونی اونم کار کنی
ولی به نظرم بزار مشخص بشه امسال چی میشه کنکور فرهنگیان بعدش بیا اختصاصی هاش رو بخون ( ما خودمون بهمن ، اسفند شروع کردیم به خوندن برای اردیبهشت ) حالا نمیدونم تصمیم یا خودته
طبق بودجه بندی ازمونت پیش برو و از ۲ هفته قبل برنامه آن رو بنویس مثلا بگو تو این هفته میخوام دینی ۴ درسش بخونم و نصف تست های رو تموم کنم حالا بیا تو برنامه ات جاش کن و نه زیاد تو برنامه ات درس و ... بزار که نتونی بخونی نه کم بزار .
بعد از نهار همیشه ی چرت بزن یا استراحت کن یک راست نرو سمت درس .
سعی کن تو روند درس خوندنت لذت ببری چون به هر حال یک سال مونده
تست زدن اولاش سخته ها چون نیمدونی باید چیکار کنی و ... اما خیلییییی کمکت میکنه و چشمام باز میکنه در حدی که میگی من چجوری قبلا بدون تست درس میخوندم ☺️
نهایی ها هم کلی حواست بهشون باشه چون خیلیییی مهمه ، تو روتین درسیت حواست بهشون باشه . برای مصاحبه هم هروقت بهش رسیدی بهم اطلاع بده چون خیلییییی مهمه . مثلا من تراز ۷۶۸۰ گرفتم ابحیم ۱۰۰۴۲ دوستم ۱۰۳۳۸ یکی دیگه از دوستام ۸۰۰۰.
هر سوالی داری بپرس عزیزم تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم ☺️