2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست
اموزش ابتدایی خوبه؟؟؟

خیلی خوبه عالیععههه. 

ابحیم تو رشته ریاضی تو شهرمون اول شده به نظرت بده ؟😂

منو ابجیم الان هدفامون میتونیم دنبال کنیم خدا بخواد 🌝

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای به یادت بودم اتفاقا الان،یادمه باهم پارت درسی میخوندیم

تبریک میگم از ته دلم خانم معلم امیدوارم بقیه مراحل زندگیت هم همین شکلی باشه🥺🤍

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

وای به یادت بودم اتفاقا الان،یادمه باهم پارت درسی میخوندیمتبریک میگم از ته دلم خانم معلم امیدوارم بق ...

فدااااااتشم گلم اره اره پیامتو تازه دیدم . 😍😍😍

خدا کمک کرد 😍

ممنونم عزیزم . بهترین ها نصیب خودت 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
خیلی خوبه عالیععههه. ابحیم تو رشته ریاضی تو شهرمون اول شده به نظرت بده ؟😂منو ابجیم الان هدفامون میت ...

موفق باشین عزیزم

اخه منم اموزش ابتدایی قبول شدم ولی یخورده دلم دبیری میخواست

ولی بازم خداروشکر

موفق باشین عزیزماخه منم اموزش ابتدایی قبول شدم ولی یخورده دلم دبیری میخواستولی بازم خداروشکر

موفق باشی عزیزم ‌‌خیلی عالیه . 

نه بابا آموزش ابتدایی خیلیم عالیه مبارکه باشه این حس رو هم از بین ببر خیلیا آرزوی همینو دارند 😍😍 

مبارک باشه میگم الان باید چه کار کنیم اونایی که قبول شدن ثبت نامی تاییده ای چیزی نمی‌خوان؟

ممنون عزیزم 🌱 جمعه باید بری توی سایت فرهنگیان استانتون اونجا نوشته حتما 

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

ممنون عزیزم 🌱 جمعه باید بری توی سایت فرهنگیان استانتون اونجا نوشته حتما

سال چندمت بود؟ خواهرت سال چندمش بوده؟

من 21 سالمه قبول شدم حس بدی دارم

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
سال چندمت بود؟ خواهرت سال چندمش بوده؟من 21 سالمه قبول شدم حس بدی دارم

ما سال دوممون بود .دوقلو هستیم . نه اتفاقا خیلی خوش حال باش خیلی کار بزرگیه داداشم همیشه تاکید می‌کنه که کار خیلییییییی خوبیه . در کنارش حتما حتما حتما سعی کن مهارتی یاد بگیری و ... .هدف بگذار کنارش و بهترین باش تو رشته ای که میخوای بری .ما هم هدف گذاشتیم کنارش ان شا الله خدا بخواد کمکمون می‌کنه بتونیم عاقبت بخیر شیم 😍💖تبریک میگم آفرین . 

داداشم میگه بهتر از اینه که برید رشته ای که آخرش فقط بخواید مدرک بگیرید ☺️این شغل عاالیههه 

ما سال دوممون بود .دوقلو هستیم . نه اتفاقا خیلی خوش حال باش خیلی کار بزرگیه داداشم همیشه تاکید می‌کن ...

من دندون یا پزشکی میارم خیلی سخته نمیشه در کنارش چیزی یاد گرفت

موفق باشی

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
من دندون یا پزشکی میارم خیلی سخته نمیشه در کنارش چیزی یاد گرفتموفق باشی

به امید خدا موفق باشی