2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 50 پست
عزیزم من چند تا سوال راجب کنکور فرهنگیان دارم میتونی کمکم کنی🙏🏻🌸🩷

اره عزیزم حتما 💖☺️

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
تبریک میگم منم من دبیر ادبیات شدم

ممنونم.تبریک میگم بهتون . 🌱

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما سال دوممون بود .دوقلو هستیم . نه اتفاقا خیلی خوش حال باش خیلی کار بزرگیه داداشم همیشه تاکید می‌کن ...

سلام تبریک میگم انشاالله در تمامی مراحل زندگیتون موفق و موید باشید💖

من خیلی به زبان انگلیسی علاقه دارم و چندتا سوال در این مورد دارم،برای کنکور زبان فرهنگیان چه منابعی خوندی و در طول سال کنکورت چطور درس میخوندی؟میتونم ترازت رو بدونم یا اینکه حداقل تراز قبولی برای زبان فرهنگیان چقدره؟

سلام تبریک میگم انشاالله در تمامی مراحل زندگیتون موفق و موید باشید💖من خیلی به زبان انگلیسی علاقه دا ...

سلام عزیزم ممنونم موفقیت های شما ان شا الله 🤲🏻😍

کنکور فرهنگیان امسال عجیب شده . ۲۱ درصد کنکور اختصاصی فرهنگیان، ۲۶ درصد کنکور زبان ، ۲۸ درصد آزمون نهایی ( عمومی ها ). ۲۵ درصد مصاحبه . 

من تراز کنکور اختصاصی فرهنگیان ۱۰۴۱۶ تراز کنکور زبانم ۷۱۲۳ تراز آزمون نهاییم ۸۰۳۲ تراز مصاحبه ام ۷۶۸۰ شد و در مجموع تراز قبولیم ۸۲۱۱ بود ☺️

درباره منابع حقیقتش الان تو جاده این رسیدیم بهتون میگم اگه هم میخواید تو خصوصی آیدی تلگرامم رو بدم سوالی داشتید اونجا بپرسید چون چند نفر هم که سوال داشتند گفتند آیدی بدم گفتم شاید شما هم خواستید سوالی داشتید راحت باشید 

سلام عزیزم ممنونم موفقیت های شما ان شا الله 🤲🏻😍کنکور فرهنگیان امسال عجیب شده . ۲۱ درصد کنکور اختص ...

تشکر سلامت باشید🌸

بله درسته.

مشکلی نیست اگر برای شما هم امکانش هست ممنون میشم اینجا معرفی کنید که بقیه هم استفاده کنند⁦🙏🏻⁩

تشکر سلامت باشید🌸بله درسته.مشکلی نیست اگر برای شما هم امکانش هست ممنون میشم اینجا معرفی کنید که بقی ...

⁦。◕‿◕。⁩ .

کتابهای درسی که خیلی سبز کار میکردم به جز زبان که مبتکران کار میکردم ( فقط دهم یازدهم تست کار میکردم برای زبان چون سال دوازدهم عمومی ها حذف شد و تقریبا ۲ سال بود تست نزده بودم زبان وقتی رفتم سر جلسه زبان حتی نمی‌دونستم چند تا سوال بود ) 

برای دینی هم که کتاب میخوندم تست های خیلی سبز میزدم برای مهارت های معلمی داداشم ماز برامون پکیج گرفت( شامل دینی و هوش و استعداد هم میشد ) که خیلی عالی تدریس کردند به شدت خوب بود همینطور هوشش خیلی خوب بود اما دینی زیاد تعریفی نداشت 

برای آزمون هم آزمون های سنجش و ماز شرکت میکردیم اما سنجش زیاد مناسب و خوب نبود اما ماز خوب بود 

⁦。◕‿◕。⁩ .کتابهای درسی که خیلی سبز کار میکردم به جز زبان که مبتکران کار میکردم ( فقط دهم یازدهم تست ک ...

یعنی شما هم رشته خودتون رو می‌خوندید و هم زبان میخوندید،درسته؟

کتاب زبان مبتکران،منظورتون هر دو جلد دکتر شهاب اناری هست؟(جلد اول واژگان و جلد دوم گرامر)

برای زبان فقط از کتاب مبتکران تست می زدید یا کتاب تست دیگه ای هم داشتید؟

برای دینی،از کتاب دینی جامع خیلی سبز تست می زدید؟

کدوم پکیج ماز رو تهیه کرده بودید که شامل مهارت معلمی بود؟فقط پایه دوازدهم یا هر سه پایه رو تهیه کردید؟

یعنی شما هم رشته خودتون رو می‌خوندید و هم زبان میخوندید،درسته؟کتاب زبان مبتکران،منظورتون هر دو جلد د ...

نه من زبان نمیخوندم ، فقط رشته خودمو میخوندم در کنارش برای کنکور زبان هم شرکت کردم ، فکر کنم فقط پایه به پایه مبتکران رو گرفته بودیم . دینی پایه دهم و پایه یازدهم رو جدا گونه گرفتیم فکر کنم چون تو کنکور اختصاصی فرهنگیان فقط دهم یازدهم نقش داشت پکیج ماز فقط برای اختصاصی فرهنگیان بود که نمی‌دونم اسم پکیج چی بود رفتم تو سایت دیگه پکیج اش برام اونجا نبود 

عزززیز دلم مبارکا بااااشه🥳💃💃💃

ممنونمممممممم⁦😍😍💖

ببین من امسال میرم دوازدهم.  رشتم معارف (انسانی)

بعد تابستون دهم و یازدهما جمع کردم در حد روخوانی بود و کتاب تست ندارم . آزمونا قلم چی هم ثبت نام کردم و امروز اولین آزمون دادم خیلی برام سخت بود . پشتیبان هم شب امتحان فقط بم ظاهرا زنگ میزنه . 

اصلا نمیدونم چی بخونم. چقدر بخونم 

امسال کنکور میدم و میخوام فرهنگیان هم شرکت کنم و اگه خدا بخواد مثل خواهرت آموزش ابتدایی بیارم 

تورا خدا هر چی میدونی و فک میکنی لازمه بم بگو

دعات میکنم

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
ببین من امسال میرم دوازدهم. رشتم معارف (انسانی)بعد تابستون دهم و یازدهما جمع کردم در حد روخوانی بود ...

سلام عزیزدلم . اگه کتاب تست نداری حتما آزمون های مختلف رو درباره مبحثی که خوندی کار کن واقعا سخته بدون تست بخوای بری جلو توی نت رایگان هم هست و کلی تست هست خصوصا توی سایت کنکور( کتاب ها و آزمون های که موسسه اجازه انتشار نمیدع به نظرم استفاده نکن چون حق الناس میشه ( خودم متاسفانه چندبار استفاده کردم و الان به شدت پشیمونم و حتما بعدا پولشون رو پس میدم ) . معلومه سخته واقعا اما تو تلاشتو کن حتما حتما آزمون هات رو تحلیل کن ببین چرا غلط زدی این سوال رو مثلا میبینی نکته داشته نکته رو وارد می‌کنی

(برای تستها. باید علامت بزنید 

A> صحیح بود و نکته خاصی نداشت و ارزش حل دوباره ندارن 

B> صحیح  بود ولی نکته داشته و ارزش حل دوباره رو داره 

C>  غلط بود و نکته خاصی نداشت و ارزش حل دوباره نداره مثلا محاسباتی اشتباه کردی 

D>  غلط بود و نکته داشتع و ارزش حل دوباره رو داره 

برای جمع بندی  اول D و B  رو حل می‌کنی و اگه فرصت بود C هم حل میکنی اما A رو دیگه اصلا بر نمیگردی ) 

نمی‌دونم امسال روند فرهنگیان چجوری باشه اما اگه مثل قبل باشه و کنکور اختصاصی فرهنگیان داده باشه یه نظرم روی این قسمت مانور بده من تراز کنکور اختصاصی فرهنگیانم شد۱۰۴۱۶ که خیلی تراز خوبیه ( دینی ۸۴ هوش ۶۵ درصد زدم ) و منو کشوند بالا 

هوش خیلی ارزش بالاتری داره خیلی کار کن و تست های مختلف دربارش کار کن حتی آزمون های استخدامی هم هوش داره که میتونی اونم کار کنی 

ولی به نظرم بزار مشخص بشه امسال چی میشه کنکور فرهنگیان بعدش بیا اختصاصی هاش رو بخون ( ما خودمون بهمن ، اسفند شروع کردیم به خوندن برای اردیبهشت ) حالا نمی‌دونم تصمیم یا خودته 

طبق بودجه بندی ازمونت پیش برو و از ۲ هفته قبل برنامه آن رو بنویس مثلا بگو تو این هفته می‌خوام دینی ۴ درسش بخونم و نصف تست های رو تموم کنم حالا بیا تو برنامه ات جاش کن و نه زیاد تو برنامه ات درس و ... بزار که نتونی بخونی نه کم بزار . 

بعد از نهار همیشه ی چرت بزن یا استراحت کن یک راست نرو سمت درس . 

سعی کن تو روند درس خوندنت لذت ببری چون به هر حال یک سال مونده 

تست زدن اولاش سخته ها چون نیمدونی باید چیکار کنی و ... اما خیلییییی کمکت می‌کنه و چشمام باز می‌کنه در حدی که میگی من چجوری قبلا بدون تست درس میخوندم ☺️

نهایی ها هم کلی حواست بهشون باشه چون خیلیییی مهمه ، تو روتین درسیت حواست بهشون باشه . برای مصاحبه هم هروقت بهش رسیدی بهم اطلاع بده چون خیلییییی مهمه . مثلا من تراز ۷۶۸۰ گرفتم ابحیم ۱۰۰۴۲ دوستم ۱۰۳۳۸ یکی دیگه از دوستام ۸۰۰۰.

هر سوالی داری بپرس عزیزم تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم ☺️

سلام عزیزدلم . اگه کتاب تست نداری حتما آزمون های مختلف رو درباره مبحثی که خوندی کار کن واقعا سخته بد ...

بی نهایت ممنونم 💙

اگه قبول شدم چشم حتما مزاحمت میشم🌹

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
بی نهایت ممنونم 💙اگه قبول شدم چشم حتما مزاحمت میشم🌹

خواهش عزیزدلم 😍 به امید خدا ان شا الله که قبول میشید💖

نه من زبان نمیخوندم ، فقط رشته خودمو میخوندم در کنارش برای کنکور زبان هم شرکت کردم ، فکر کنم فقط پای ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون⁦🙏🏻⁩🌸

محبت میکنید عکس کتاب مبتکران و کتاب تست زبان تون رو بفرستید💖