2777
2789

یه ماه دیگه عقدمون هست ما یک سال برنامه ریزی کرده بودیم برای عقدمون همه چی طبق برنامه ریزی باید پیش میرفت .اما الان که یه ماه دیگ عقد هست افرادی که نامزدم ازشون پول میخواست که باید تا ده روز پیش واریز میکردن هیچ پولی نریختن و فکر هم نکنم به این زودی بریزن  پنجا ملیون بدهکار هستیم و برای عقد هم ۶۰ تومن برنامه ریزی شده بود( هزینه تالار،خریدلباس و ارایشگا)   الان هیچیییی نداریم نامردا پولمون رو خوردن خدا از حلقشون بکشه بیروووون

نامزدم خیلی پسر خوبیه ارزشش رو داره که بپای بیپولیش هم بمونم همونطور که زمانی که پول داشت برام کم نمیذاشت .

الان بگید چه گلی به سرمون بگیریم؟؟؟؟؟ بنظرتون من چکاری میتونم براش انجام بدم؟

توروخدا بگید

مجلس عقد نگیرین به همین سادگی

بعضی‌ وقتها یه چیزایی به صلاحمند اما نمیدونیم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونید وام بگیرید اگر شغلش دولتی باشه و یا صندوق های قرض الحسنه 

یا اگر خانوادش دارن قرض بدن و با وام ازدواج برگردونید بهشون 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اخه ما قرار نیست عروسی بگیریم اینکه عقد هم نگیریم فاجعه هست

خوب نمیدونستم 

هر کاری میکنین ماشینتونو نفروشین

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

عقدمحضری راضی شو

عروسی،مفصل بگیر ،

چیزی نفروش براجشن،که،ضرره

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
میتونید وام بگیرید اگر شغلش دولتی باشه و یا صندوق های قرض الحسنه یا اگر خانوادش دارن قرض بدن و با وا ...

ما انشالله تا دوماه دیگ پول خوبی از کارش به دستش میاد اما خجالت میکشیم دوماه این همه مبلغ پول قرض کنیم خیلی زشته

عقدمحضری راضی شوعروسی،مفصل بگیر ،چیزی نفروش براجشن،که،ضرره

مگراینکه مطمعن باشی همونقدکادومیدن

البته بازم ریسکه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت