2777
2789
عنوان

یچیزی داره آزارم میده ب خودکشی فکر میکنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 59 پست
برو کلاس زبان کلاس فن بیان کارگاههای آموزشی مختلف جلو آینه تمرین کن برو باشگاه استخر و با آدما ارتبا ...

عزیزم ینی منم دختر سر زبون دار میشم

این چیزا ارثی نیست؟ امید داشته باشم ک خوب میشم؟

وای دعا کن خیلی آزارم میده

حالا از فردا ی کار هی اموزشگا زبان باید تماس اینا بگیرم بنظرت اونجا برم خوبه؟

دختر گل 

هزاران یا میلیونها نفر ممکنه ابنطوری باشن، اصلا چیز بدی نیست و راه حل های روانشناسی خودش رو داره.

انسان اگر با هر مشکلی احساس بدی بهش دست بده نمیتونه قوی و با تجربه بشه. 

یه بچه کوچیک‌ رو تو ذهنت تصور کن، مثلا میدونی چقدر آموزش ها نیاز داره نا یاد بگیره چطوری زندگی کنه؟

ما آدم ها درسته بزرگ میشیم ، اما هر کدوممون مثل اون بچه بازم نیاز به یادگیری داریم، نیاز به این داریم عیب های خودمونو ببینم و رفع کنیم، نیاز داریم آگاهی خودمون رو بالاتر ببریم.

پس چیز بدی نیست ، فقط مشکلاتمون با هم فرق میکنه، اما در نهایت موفق میشیم🌷💖😺

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راه حلش فقط اینه وارد اجتماع بشی باشگاه و استخر یا کلاس های مختلف بری و با آدم های مختلفی معاشرت کنی ...

ینی امکان خوب شدن داره ینی میتونم از خودم دفاع کنم قسم سر زبون دار باشم از حقم دفاع کنم صدام نلرزه واقعا ینی میشههه 

خسته شدم 

ینی امکان خوب شدن داره ینی میتونم از خودم دفاع کنم قسم سر زبون دار باشم از حقم دفاع کنم صدام نلرزه و ...

آره عزیزم میشه فقط باید روی اعتماد به نفس خودت کار کنی وارد اجتماع بشی و خودت تلاش کنی که تغییر کنی

2805
اینا کلا بستگی به نحوه بزرگ شدن و اینکه چقدر تو جامعه هستی تاثیر داره به اضافه اینکه سن هرچقدر میره ...

۲۲ سالمه بنظرت خوب میشم؟

از فردا دارم میرم ب عنوان کانتر زبان بنظرت اینجا کار کنم سر زبون دار میشم؟

عزیزدلم این که مسئله‌ای نیست بخوای بخاطرش به از بین بردن خودت فکر کنی. منم دقیقا همینطورم البته با شدت کمتری. چون کلا آدم تنهایی‌ام زیاد کسی دور و برم نیست. راه‌حلش اینه که کم‌کم به خجالت و استرست غلبه کنی. مثلا با جمعایی که تعداد کمی آدم توشون هست شروع کن. با کسایی که بهت نزدیکترن و باهاشون احساس راحتی بیشتری داری. حرف بزن ، اولش جمله‌های کوتاه و کم. بعد که ببینی حس خوبی داره و اونقدرام سخت نیست بیشترش میکنی خودت. دیدن واکنش دیگران و اینکه همراهیت کننم مهمه. ناراحت نباش جانم درست میشه فقط کافیه که یکم جرات به خرج بدی 

اصلا اونطور که تو ذهنت تصور میکنی نیست💖

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
بنظرت سرکار برم بهتر میشم؟ دوس دارم قشنگ جواب طرفو تو روش بگم صدام نلرزه نترسم قایم نشمقسنگ با صدای ...

منم تا ازدواج نکرده بودم هرجا میرفتم حتی روم نمیشد یه میوه بخورم سر سفره غذا از خجالت خیس عرق میشدم ولی بعد خوب شدم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
چ کلاسی🥺💘

کلاسای تاتر و بازیگری شنیدم برای این مشکل خیلی خوبه توصیه یه مشاوربوده

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

من یکمم بخاطر ظاهرم خجالتی بودمولی وقتی مثل بقیه لباس بپوشی به خودت برسی یه مقدار ارایش کنی میبینی ه ...

حالا منو همه میگن ته چهره هانده ارچل دارم خشگلم 

نمیدونم ابن اخلاق بخاطر چیه 

[QUOTE=350428336]چیکار کردی فدات شم چن سالته من ۲۲ ام[QUOTE۴

۲۴ازدواج که کردم ناخودآگاه ارتباط میگرفتم سعی می‌کردم سکوت نکنم یه چیزی بگم تو مهمونیا ولی درکت میکنم خدایی خیلی حال مزخرفیه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
۲۲ سالمه بنظرت خوب میشم؟از فردا دارم میرم ب عنوان کانتر زبان بنظرت اینجا کار کنم سر زبون دار میشم؟

اره کلا بستگی داره به خودت کم کم یکم اونجا کار میکنی دو تا دوست پیدا میکنی از همکارات دوبار بیرون میری طبیعیه که ساکت باشی اولاش و کمتر حرف بزنی نسبت به بقیه ولی اگه خجالت و بذاری کنار و به این فکر کنی کلا یبار قراره زندگی کنی تو این دنیا دیگه یخت باز میشه و راحت تر صحبت میکنی

2810