2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دارم دیوونه میشم کاش خونه رو قولنامه نکرده بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 77 پست
یه چند روز سم پاشی کنید درزای خونه رو هم بگیرید دیگه همشون مردنما دیدیم از زیر در ورودی سوسک میاد پش ...

اخه بچه هام ۵سالیانه این همه سم چ میکنه با ریه اونا وقتی جمعه اسباب ببر م 

همین اسپری کامن عالیه.یه سم هم هست مثل آبه بو واینا نداره.باید با اب قاطی کنی وبه همه جا اسپری کن مخصوصا کابینت ها .همشون ربشه کن میشن.یکماه دیگه هوا خوب مبشه سوسکا ناپدید میشن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم سریع کنسلش کن

ما ۱۰ روز رفتیم تو یه خونه ای ... پر سوسکه ... الان دقیقا یه هفتس هر روز داریم امشی پاشی میکنیم ... خودمون نافص شدیم ولی هر روز دو تا سه نا سوسک میبینم خونمون 

...الانم پا شدم اومدم خونه مادرم اینا ... تا تکلیف روشن بشه 

همشم نگران رخت و لباس و ظرفامم که لا به لاشون تخم ریزی نکنن

منم مثل تو کابوس سوسک داشتم خونه می خواستن بگیرم اولیت سوالم از صابخونه این بود ک سوسو ک نداره😂😂

ی مدت هرمزگان کار می کردم تو پانسیون مار اومد مار سمی 

در رو باز می کردی ده تا بچه مارمولک می ریختن تو خونه

تو قابلمه هم دستم رو گذاشتم عقرب زرد بود

الان سوسک می بینم تو شهر خودمون می گم آخی سوسکه 😁😁

عزیزم منم همچین مشکلی داشتم   خیلی سم پاشی کردم  تو تمام لوازم برقیم تخم سوسک سیاه می زد    حتی برد لباس شویی وووو یک چیزی می شنوی ها    سفره پهن می کردم مهمون داشتم میامدن سر سفره      خونه ای که جهازم رو برده بودم معدن سوسک بود نمی دونستم     

خونه ی رو عوض کردیم با لوازمام سوسکا  آمدن خونه ی جدید  با اینکه تمام لوازم رو سم پاشی کرده بودم و سلفن کشیدم وای وای 

یک روز تو مفاتیح دیدم دعای خلاص شدن از شره حشرات موزی    تو همچین اسمی بود   اونو  با اشک و التماس   سر نمازم خوندم  دیگه راحت شدم  شوهرم تعجب کرده بود چرا سوسکی نیست دیگه   

همین اسپری کامن عالیه.یه سم هم هست مثل آبه بو واینا نداره.باید با اب قاطی کنی وبه همه جا اسپری کن مخ ...

اگه خونه سوسکی باشه تابستون زمستون نداره که شوهرم دبگ سم نمیزنه میگه ۳تا یم گرفتم حالم دبگ بهم میخوره 

2810