2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دارم دیوونه میشم کاش خونه رو قولنامه نکرده بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خونم نو سازه یه خونه رو تو واحد ما اجاره دادن افغانی اینا با خودشون سوسک ریز اوردن پخش شدن تو ساختمون این سوسکا تو خونه منم اومدن هر چی سم زدم فایده نداشت تا اینک یکی بهم سم خمیری برسودا رو معرفی کرد واقعا عالیه من بعد نابودی سوسکا سما رو نکندم گذاشتم بمونن چون این افغانیه هنوز هست اون سوسکا تو راهرو هستن ولی دیگ این سوسکای ریز المانی تو خونه من نیست اینم بگم برسودا سوسک سوسری رو از بین نمیبره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اگه خونه سوسکی باشه تابستون زمستون نداره که شوهرم دبگ سم نمیزنه میگه ۳تا یم گرفتم حالم دبگ بهم میخور ...

نه منم خودمم همین مشکل داشتم ازهمین سم که گفتم گرفتم همشون ریشه کن شدن وراحت شدم.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
چ جوری از بین میده من همش کابوس در باز کردن کابینت سوسک دیدن تو قابلمه سوسک دیدن رو خودمون دیدن تو ذ ...

سوسک بزرگ و سوسک حمام با سوسک ریز متفاوته.

امن بدرد سویک چوب و اون ریزا میخوره.

سم کشاورزی و کنسل هم بدرد سوسک بزرگ.تو چاه فاضلاب هم سم بریز.

ما خونه مون سوسک داشت یه مدت از داروخونه سم بکش بکش گرفتیم خیلی خوب جواب داد....دیگه اصلا در نیومد...رو هر سوسک و مورچه ای جواب میده...فقط اگه خواستی بگیری حواست باشه چون پودریه...اگه بچه کوچیک داری دم دستش نذاری.....ببین با یه بار زدن جواب نمیگیری...چون بعد یه. مدت اونایی که توی تخم بودن در میان....هر چند وقت باید بزنی...بعدم باید بگردی ببینی کجا تخم گذاشتن اونارو هم خودت زودتر از بین ببری...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من یه دفع زیر زمینی اجاره کردم ،خونخ فوق العاده شیک بودا ،

اما منبع جانور ،هرررر نوعی ،سوسک هزار پا مارمولک،پرنده جهنده 

همه چی 

تا دو ماه هرررر روز کامن میزدم 

خیلی خیلی کم شدن 

اما لامصب مارمولک تمومی نداشت همش ازین کوچولوها پیدا میشد ،دیگع ازونحا رفتم 

...
فقط امحا،عالیه،تا دوهفته طول می‌کشه ریشه کن بشن، دیگه هیچ اثری ازشون نیست،من هر دو سال امحا جدید میذ ...

امحا همونی بود که پمادیه و زرد رنگه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

سم خمیری امحا از عطاری ها بگیر.فوق العاده عالیه.کلا نابود میشن.باید تو درز دیوار کنار سینک و گوشه و ...

ما از اونا زدیم برای ما جواب نداد...از داروخونه سم بکش بکش گرفتیم خیلی خوب جواب داد...کلا نابود شدن...

با امحا میشه

والا اون قدیما مامانم اینا تو یه خونه رفتن ازینا داشت هرچی زدیم نابود نشدن یه مدت کم میشد دوباره زیاد میشد تازه بعدشم که ازونجا رفتیم تو وسایلامون مونده بود چنتا🤦🏻‍♀️

2810