2777
2789

من ی زن مطلقم کسیوندارم برنامه ای هست معرفی کنین ک توش بتونم راهنمایی بخام از بقیه ی خانمایی ک تجربه دارن کجابرم ک کمکم کنن بتونم شکم پسرودخترموسیرکنم ک بتونم ببرمش دکتردرمانش کنم ک بتونیم ی سقف داشته باشیم بچه هام توخیابون بزرگ‌نشن لطفاراهنماییم کنین کمیته.خیریه.حلال احمر چیکارکنم یا برم کافی نت داستانموبنویسم باازمایشای دخترم توکل شهرپوسترچاپ کنم جوری ک باورکنن میشه اینکارم بکنم یان تنها اه اینه ک برم خدمتکارشم

عزیزم 

باید بری کمیته امداد

اونا تحقیق میکنن بعد تحت حمایت قرار میدن

شما خودت هم دنبال کار بگرد 

کنارشم پیج بزن صدای کوچولوت باش 

یه برنزهِ نوتلا با چشای درشت پلنگش که دلا رو برده به جنگش که زود بیارنِش به چنگش 😜آیم فوتوگرافر 📸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس این چی میگه چرا با اعصاب ما بازی میکتید😭😭😭

ببخشیدابجی چراهرچی میبینیدزودقضاوت میکنیدطرفومابلوچیم اگ‌تاحالاهمسایه یااشنایی داشتی ک بلوچ باشه میتونی ازشون بپرسی بعضی ازبلوچای مشت ادمه جاهلن ک باطررفکرقدیمیشون ومثلاتعصبی ک دارن ازنظرشرعی شوهرکوچکترین مشکلی توزنش ببینه راضی نباشه زن بمیره هم نبایداونکاروانجام بده احیانااگ شوهرشک کنه ب زنش ب مثال زن بدون دلیلی بدون هیچ‌اشتباهی فقط چون شوهرش نمیخادگوشی داشته باشه حق نداره گوشیوهیچ‌احدالناسیودست هم بزنه وگرن شوهرقسم زن طلاق میخوره ک‌ اگ زنم ب هرنوع گوشی یاموبایلی حتی خاموش یاخراب فقط دست بزنه 123طلاقه زندگیه منم بخاطر ی قسم خراب شد