2777
2789

سلام ببخشید استارتر

من یه راهی برای حذف تاپیک یا کلا کاربری پیدا کردم

دوتا تاپیکی که نمی‌خواستمو پاک کردم، تقریبا ۲هفته اکانتم تعلیق شد.

توی هر تاپیکی که نمی‌خواید، از نینی یارای حذف تاپیک بابت اینکه زمان برای پیام و حذف مشخص کردن ولی پاسخگو نیستن انتقاد کنید.

من الان این پیامو، که سعی می‌کنم برای همه بفرستم تا آگاه بشن و نذارن نینی سایت ازمون سواستفاده کنه، آخر همه تاپیک های خودم می‌ذارم.

چون آخرین پیام همه تاپیکام می‌ذارم ممکنن کاربریمو حذف کنن ولی شما پیگیر کاربری من باشید تا ببینید که واقعا این روش کار می‌کنه.

لطفا به هم کمک کنید و هرکسی عنوان تاپیکش نی نی یار حذف هست،تاپیک مورد نظرشو با انتقاد از وضعیت سایت و نینی یار ها بترکونید.

چون دیدم خیلی خانم ها میگن زندگیشون در گرو این تاپیک ها هست، گفتم روشی که خودم امتحان کردمو بهتون بگم که خیلی راحت یک یا چند تاپیکو پاک کنید

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دنبال یه چیزیم ک صورتم کمتر جوش بزنه..جوشای ریز میزنه چنتا زیر پوستی دارم..اگه می‌شناسید سرم یا کرم بهم بگید

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...